Image default
Bulvár

Hajléktalan lett Jackie Chan lánya (Szomorú történet! Olvasd el és nézd meg!)

Ng (Engi) a neve a balkézről született lánynak, akivel szépségkirálynő anyja keményen bánt.

Etta Ng Chok Lam, akinek Jackie Chan a biológiai apja, szűrét homofób anyja kirakta, barátnőjével így hajléktalan sorsra jutott. A leszbikusságát tavaly ősszel felvállaló hong-kongi tinédzser most senkitől sem számíthat segítségre.

Színész apjával egyáltalán nincs kapcsolatban, és nemrégiben arról posztolt egy közös videót szerelmével, Andi Autumnnel, hogy még az LGBT közösség is cserben hagyta őket, a rendőrségről és az élelmiszerbankról nem is beszélve.

A homofób szülők miatt egy hónapja az utcán élünk, gyakran híd alatt alszunk.

Autumn is megemlíti, hogy a hozzá eddig közel állók is elutasították őket:

Minden barátomtól kértem már segítséget, és a családomtól is, akik gyakorlatilag menhelyre küldtek minket. Azt gondolják, hogy ott majd úgyis szakítani fogunk.

A 18 éves Ng, aki magát Chan lányaként definiálja a videó elején, azért készítette a felvételt, hogy tudatosítsa az emberekben a helyzetüket.

A lányok nem árulták el, melyik városban húzták meg magukat, és némi poszttraumás stresszt is emlegetnek. A szókimondó videót több, mint 653 ezren látták pár nap alatt, ám a színész papa eleddig nem reagált semmit.

Ng úgy fogant, hogy az akkor épp házas Chan lefeküdt a hong-kongi szépségkirálynővel, Elaine Ng Yi Lei-jel. Az anyuka már reagált is a videóra: szerinte ha a csajoknak pénzre van szüksége, mihamarabb álljanak munkába.

Nem az kell, hogy a neten panaszkodjanak, meg hogy Etta apját emlegessék. A világon mindenhol emberek milliárdjai keményen dolgoznak, nem pedig a híres rokonukat próbálják lenyúlni.

Ng-t az anyja nevelte fel; a lány 2015-ben el is mesélte, miért nem tud apjaként nézni Chanre:

Sosem volt jelen az életemben, ezért nem tekintem szülőmnek. Azt mondom rá, hogy ő Jackie Chan, a színész.

– idézi fel a NY Daily News.

Forrás: nuus.hu

Hasonló hírek

Sas József sétapálcái

info

Divatot csinált a 9 áves kislány! Már százezrek követik oldalait, amit, természetesen a szülei kezelnek!

Géza

Megrázó részleteket árult el jó barátja a legendás énekes haláláról

Mazsi