Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ha vidáman éli az életét a vádlott, legalább fizessen! – VV Fanni családja kártérítést követel

Budapest — Három év után komoly lépésre szánta rá magát VV Fanni (†24) édesanyja. Ügyvédjével egyetértésben úgy döntött: 20 millió forintos sérelemdíjat követel a lánya ügyében megvádolt férfitól. A kártérítési igényt tervei szerint ügyvédjük, dr. Lichy József a mai tárgyaláson benyújtja a bíróságnak.

20 milliós kártérítést követel VV Fanni családjának ügyvédje / Fotó: RAS-archívum

20 milliós kártérítést követel VV Fanni családjának ügyvédje / Fotó: RAS-archívum

– Fanni holtteste mostanra csak úgy kerülhet elő, ha a feltételezett gyilkos elárulná, hogy hova rejtette el. Mivel azonban a vádlott eddigi viselkedését látva erre semmi esélyt nem látok, úgy gondolom, nincs tovább mire várni, beadjuk a kártérítési igényünket. A bíróságtól azt is kérni fogom, hogy ne külön polgári perben tárgyalják a sérelemdíj ügyét, hanem a büntetőügy végén erről is döntsenek.

Természetesen tudjuk, hogy a pénz semmit nem enyhít a szülők soha nem múló fájdalmán, de úgy gondoljuk: ha a vádlott vidáman éli életét, mintha nem is követett volna el semmit, legalább fizessen

közölte a Blikk-kel a jogász.

Mint ismeretes: a ValóVilág egykori szereplője, VV. Fanni 2017. november 20-án nyomtalanul eltűnt. Bár a holtteste a mai napig nem került elő, a rendőrség szinte első perctől gyilkosságként kezelte az ügyet. Pár napon belül elkapták a dunaújvárosi B. Lászlót. A férfi azt elismeri, hogy az eltűnése napján találkozott Fannival, azt azonban következetesen tagadja, hogy ő oltotta ki a lány életét.

Ennek ellentmond, hogy kamera rögzítette, amint az eszméletlen állapotban lévő lányt vállán cipeli egy teremgarázsban, ahol az autója állt. Az is tény, hogy a férfi az általa akkor használt autót véres kárpittal vitte vissza az autókölcsönzőbe.

– Teljesen nonszensznek tartom a vádlott védekezését. Állítása szerint üzleti céllal felment Fanni lakásába, ahol már ott volt a lány barátnője, B. Erika is. Fanni már eszméletlen volt, Erika pedig megkérte, hogy vigye el barátnőjét autójával egy megjelölt helyre, és ott adja át ismeretlen férfiaknak. Ez nemcsak életszerűtlen, de a bíróságon maga B. Erika is cáfolta. A rendőrség se gyanúsította meg a nőt soha semmivel. Számomra egyre kevésbé kérdéses, hogy B. László ölte meg Fannit, ahogy azt a rendőrség is alapos nyomozás után állítja – vélekedett dr. Lichy József.

B. Lászlóról van egy videófelvétel, amint az eszméletlen állapotban lévő lányt a vállán cipeli egy teremgarázsban / Fotó: RAS-archívumB. Lászlóról van egy videófelvétel, amint az eszméletlen állapotban lévő lányt a vállán cipeli egy teremgarázsban / Fotó: RAS-archívum

Mekkora legyen az összeg?

A sérelemdíj megállapításánál nagyon sok tényezőt mérlegel a bíróság. Ilyen például, hogy egyedüli gyerek volt-e az áldozat, illetve nagykorú vagy gyerek-e még. VV Fanni esetében azt is figyelembe veszi feltehetőleg a bíróság, hogy a szülők nem tudták eltemetni gyermeküket, ami lelkileg nagyon fontos lett volna a gyász feldolgozása szempontjából.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Lopás miatt keresi a rendőrség

Géza

Lövöldözés a belvárosban: pizzafutárnak álcázva akart kirabolni egy órást a budapesti férfi

Mazsi

Még nekik áll feljebb: tizenéveseket futtattak a magyar emberkereskedők

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------