Hirmagazin.eu
Főoldal » Ha van ilyen növényed, viseld jól gondját, mert igazi kincset tartasz otthon
Otthon, lakberendezés, kert

Ha van ilyen növényed, viseld jól gondját, mert igazi kincset tartasz otthon

Soha nem fogjuk tudni eléggé megköszönni az Anyatermészetnek mindazt a jóságot, amelyet kínál nekünk. Mivel a természet segít minket abban, hogy megőrizzük egészségünket, a mi dolgunk is az, hogy óvjuk őt. 

Sokan imádják a növényeket és tartanak belőlük, hogy szépítsék otthonukat és kellemesebbé, nyugtatóbbá tegyék vele környezetüket.

Vannak olyan növények, amelyek kedvezőbbek az emberi egészségre, mint mások. Ha a következőkben felsoroltak közül neked is van otthon, akkor javasoljuk, hogy nagyon vigyázz rá, ha még nincs, akkor mindenképpen szerezz be egyet.

Flamingó virág

Az egyike azon növényeknek, amelyek kiválóan tisztítják az otthon levegőjét. Ha egy van belőle otthon, akkor az tisztává teszi a környezet légterét, ezenkívül védhet az allergiák és az asztma tünetei ellen.

Cseppecskevirág

Szintén jól tisztítja a levegőt, képes eltávolítani a mérgező anyagokat is. Eliminálja például a triklór-etilént, emiatt sok házban a bejárathoz teszik. A növény egyik örvendetes tulajdonsága az, hogy napfény nélkül is megél. Éppen ezért ideális lakásokba is.

Rákvirág

Ez a növény is képes megélni napfény nélkül és a levegőt 50 méteres sugárban tisztítja maga körül. Kedveli a nedves levegőt, ideális olyan helyen tartani, ahol sok a csapadék, vagy a helyiségben magas a páratartalom.

Pántlikafű

Hosszú levelei hatékonyan eliminálják a benzolt és a szén-monoxidot a környezetből. Ha van egy az otthonodban, olyan, mintha a lakásban is mindig friss lenne a levegő.

Krizantém

Amellett, hogy tisztítja a levegőt, segít távol tartani a zavaró rovarokat. Ha tartasz egyet otthon, akkor elűzheted a segítségével a szúnyogokat, hangyákat és társaikat. Érdemes minél hamarabb beszerezni, ha még nincs.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Ez a konyhakerti növény ámulatba ejtette a világot: fölül és alul is terem!

Mazsi

4 biztos trükk a vasaló talpának megtisztítására – Nem csak szebb lesz, de jobban is vasal majd!

Mazsi

6 mosógépes trükk, amivel 2-szer nagyobbra növelheted a gép élettartamát!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------