Hirmagazin.eu
Főoldal » Ha német politikus vagy…
Tudástár - minden érdekesség

Ha német politikus vagy…

…tiszteletben kell tartanod a német választók véleményét.

Lánczi Tamás politikai tanácsadó

Az elmúlt hónap nagy változást hozott a német közvéleményben. Mára a „Refugees welcome!” szólama visszaszorult, a német átlagpolgár kezdi levetni magáról a polkorrektség zubbonyát. A politikusok népszerűsége és a migráció megítélése komoly átalakuláson megy keresztül.

Szeptemberről októberre többségbe kerültek (51%) azok a németek, akikben félelmet ébreszt a tömeges bevándorlás. Mindössze egy hónap leforgása alatt 13 százalékkal nőtt az arányuk.

A megkérdezettek relatív többsége ma már úgy gondolja, hogy a bevándorlás inkább káros Németország számára, míg egy hónappal ezelőtt még többen voltak azok, akik előnyösnek találták a migrációt. Ez a tény különösen figyelemre méltó annak fényében, hogy a német sajtó hónapok óta bevándorláspárti propagandát folytat.

A bevándorlásbarát politikusok népszerűsége is drasztikusan visszaesett az elmúlt hónapban: Merkel kancellárasszony támogatottsága 9 százalékponttal, Steinmeier szocdem külügyminiszter népszerűsége pedig 7 százalékponttal esett vissza. Eközben Horst Seehofer bajor miniszterelnök, a konzervatív CSU elnökének támogatottsága 11 százalékponttal emelkedett.

A német átlagpolgárok az elmúlt hónapban a saját bőrükön tapasztalták meg a tömeges, kontrollálatlan bevándorlás valóságát.  A német menekültszállókon mindennapossá váltak a tömegverekedések, a migránsok agressziójáról – többek között saját nőtársaik ellen – ma már nincs olyan német, aki ne hallott volna.

Németországban is fordul a politikai széljárás, a német politikusok pedig ehhez igazítják vitorláikat. Ma már vezető német politikusok is ki merik mondani azt, amit pár hónappal ezelőtt csak a magyar kormány mert és ami nemrégen még tabunak számított: az Európába érkezőknek tiszteletben kell tartaniuk a törvényeinket!

Forrás: mozgasterblog;

Hasonló hírek

Könnyíti a házasság felbontását a pápa

info

Sellőként él 20 éve ez az indiai nő – VIDEÓ

Mazsi

Elképesztő bizonyíték került elő Mexikóban az ősi idegenek létezésére – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------