Hirmagazin.eu
Főoldal » ..Ha nem csinálunk rendet, káosz lesz itt is! Nézzétek meg ezt a videót, ahogy egy részeg ember ver egy embert, összetöri a berendezést, és a többi ember csak nézi! Szégyen! Osszátok meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

..Ha nem csinálunk rendet, káosz lesz itt is! Nézzétek meg ezt a videót, ahogy egy részeg ember ver egy embert, összetöri a berendezést, és a többi ember csak nézi! Szégyen! Osszátok meg!

Egy pécsi kocsmában dühöngött egy részeg férfi, aki letörte a sörcsapokat, sörösüveget vágott a pultos fejéhez, és brutálisan megvert egy másik vendéget, mert az nem akart vele inni.

A férfi 2017 júniusában egy pécsi sörözőben italozott. Ahogy folyamatosan részegedett le, egyre hangosabban, feltűnőbben kezdett el viselkedni, miközben a testi erejével dicsekedett, és azt mondta, hogy egy küzdősportban is jártas.

Ezután felmászott és ráfeküdt a pultra, és azt mondta a pultosnak, hogy nem fogja kifizetni azt, amit megivott, ő ingyen iszik a kocsmában.

A férfi egyre kiszámíthatatlanabbá vált, megrongálta a sörcsapot, majd a felszolgálót megfenyegette, és követelte, hogy a munkaadója fizessen neki 200.000 forintot, mert ha nem, este a barátaival visszatér.

Ekkor egy másik férfi érkezett a sörözőbe, és rendelt magának egy italt a pultnál. Az agresszív férfi beszélgetni kezdett vele, meghívta egy italra, és azt mondta a pultosnak, hogy mostantól az új ismerőse is ingyen fog vele inni.

Mivel a pultos nem mert ellenszegülni, kiszolgálta őket, de az újonnan érkezett férfi azt mondta, hogy nem kér több italt. Ezért a férfi nekitámadt a másiknak, többször megütötte, az pedig a földre esett.

A támadó a földön fekvőt a lábánál fogva kirángatta a kocsmából, majd a söröző előtt tovább verte a férfit.

Forrás: vilagfigyelo.com

Hasonló hírek

Országos összesítő

Géza

Karjában gyermekével ugrott ki egy nő egy magas házból a fővárosban

Edit

Döbbenet – A Budapesten őrizetbe vett ISIS-terrorista gond nélkül járt ki-be Belgiumba

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------