Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

..Ha nem csinálunk rendet, káosz lesz itt is! Nézzétek meg ezt a videót, ahogy egy részeg ember ver egy embert, összetöri a berendezést, és a többi ember csak nézi! Szégyen! Osszátok meg!

Egy pécsi kocsmában dühöngött egy részeg férfi, aki letörte a sörcsapokat, sörösüveget vágott a pultos fejéhez, és brutálisan megvert egy másik vendéget, mert az nem akart vele inni.

A férfi 2017 júniusában egy pécsi sörözőben italozott. Ahogy folyamatosan részegedett le, egyre hangosabban, feltűnőbben kezdett el viselkedni, miközben a testi erejével dicsekedett, és azt mondta, hogy egy küzdősportban is jártas.

Ezután felmászott és ráfeküdt a pultra, és azt mondta a pultosnak, hogy nem fogja kifizetni azt, amit megivott, ő ingyen iszik a kocsmában.

A férfi egyre kiszámíthatatlanabbá vált, megrongálta a sörcsapot, majd a felszolgálót megfenyegette, és követelte, hogy a munkaadója fizessen neki 200.000 forintot, mert ha nem, este a barátaival visszatér.

Ekkor egy másik férfi érkezett a sörözőbe, és rendelt magának egy italt a pultnál. Az agresszív férfi beszélgetni kezdett vele, meghívta egy italra, és azt mondta a pultosnak, hogy mostantól az új ismerőse is ingyen fog vele inni.

Mivel a pultos nem mert ellenszegülni, kiszolgálta őket, de az újonnan érkezett férfi azt mondta, hogy nem kér több italt. Ezért a férfi nekitámadt a másiknak, többször megütötte, az pedig a földre esett.

A támadó a földön fekvőt a lábánál fogva kirángatta a kocsmából, majd a söröző előtt tovább verte a férfit.

Forrás: vilagfigyelo.com

Hasonló hírek

Brutális: megérkeztek az első fotók a gyorsforgalmi úton történt szörnyű balesetről

Géza

Rablók törtek alvó emberekre Nyírkátán

info

Megszúrtak egy férfit Budapesten

info