Főoldal » Ha nem akarsz, vagy nem tudsz elmenni majálisozni, ülj ide és nézd meg ezt a régi filmet! Nagy nevek, nagy nevetés: Csocsó, avagy éljen május elseje! (Nézd meg!)
A nap videója

Ha nem akarsz, vagy nem tudsz elmenni majálisozni, ülj ide és nézd meg ezt a régi filmet! Nagy nevek, nagy nevetés: Csocsó, avagy éljen május elseje! (Nézd meg!)

Ha nem akarsz, vagy nem tudsz elmenni majálisozni, ülj ide és nézd meg ezt a régi filmet! Nagy nevek (Koltai és Zenthe), nagy nevetés: Csocsó, avagy éljen május elseje!

Rohamosan épülő szocialista város valahol a Duna partján, az ötvenes évek elején. Ott tanárkodik, szervezi a piros betűs ünnepeket, vigyáz a focisták erkölcsére, és teszi, amit tenni jónak lát Csocsó, született Csomai Gusztáv. Ez a történet leginkább róla szól, az életvidám, optimista és örökké tevékeny Csocsóról, aki minden üldözés, macerálás és egyéb zaklatás ellenére is ember maradt az embertelenségben. Az eseményeket elsősorban a tizenhárom éves Pék Zsoltika naplójából ismerjük meg, aki számára Csocsó nemcsak oroszul kevéssé beszélő orosztanár, hanem atyai jóbarát és példakép is.

A videó forrása: YouTube, Atis. Köszönjük, hogy megnézhettük! Hirmagazin.eu

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Csodálkozva nézi a csöppség az esőt. Apukája pár másodperc után mosolyfakasztó dolgot tesz! – VIDEÓ

Mazsi

A nap videója: Imádnivaló, vicces lovas videó válogatások :)

info

Nagyot nevetett a bűvésztrükkön az orángután – VIDEÓ

info