Hirmagazin.eu
Főoldal » Ha neked is volt, akkor te vagy a mi emberünk! Anno ebben még minden vezetve volt, kinek mi a végzettsége, hogy mettől – meddig hol dolgozott és még a munkaköre és a besorolási bére is
Életmód hírek

Ha neked is volt, akkor te vagy a mi emberünk! Anno ebben még minden vezetve volt, kinek mi a végzettsége, hogy mettől – meddig hol dolgozott és még a munkaköre és a besorolási bére is

Ha neked is volt, akkor te vagy a mi emberünk! Anno ebben még minden vezetve volt, kinek mi a végzettsége, hogy mettől – meddig hol dolgozott és még a munkaköre és a besorolási bére is.

Hogy mennyi bérrel lettél felvéve és mennyivel számoltál le. Még az is, hogy átlépéssel mentél e át a másik munkahelyre. Meg ha mondjuk munkaruha tartozást hagytál magad után. Okos kis könyv volt ez…

Elegendő volt ez az egy könyv nem kellett annyi papír, mint manapság. Ami érdekes, hogy mondták, hogy nyugodtan dobjuk ki, de mikor a papám nyugdíjba ment mégis nagy segítség volt a nyugdíj-folyósítónak.

Akkoriban nem volt munkanélküli segély, mert mindenkinek volt munkája, a legkisebb településen is. Voltak gazdaságok, tsz-ek, bányák, varrodák, cipőgyárak stb. stb.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Kánikula: így segítsünk magunkon és másokon!

info

MÁSODIKNAK LENNI – Azt hittük az elején, hogy mi leszünk egymásnak a legfontosabbak…

Edit

Névnapok június 7-én

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------