Hirmagazin.eu
Főoldal » Ha neked is vannak ráncok a homlokodon, erről jobb ha tudsz: ezzel a betegséggel állsz szemben!
Egészség - betegség

Ha neked is vannak ráncok a homlokodon, erről jobb ha tudsz: ezzel a betegséggel állsz szemben!

Egy 20 évig tartó kutatás szerint a mély homlokráncok igen súlyos betegségekre utalhatnak. A barázdákból számos betegség megjósolható előre!

A ráncosodás egy bizonyos életkor után mindenkinél jelentkezik, azonban vannak olyan betegségek, mint pl. a cukorbetegség, a szív-, és érrendszeri problémák, vagy a vérnyomás rendellenességek, melyek közrejátszhatnak a mélyebb barázdák kialakulásához.

Ezzel kapcsolatosan egy 20 évig tartó kutatást végeztek, a franciaországi Centre Hospitalier Universitaire de Toulouse egyetem professzorai, melyben 3200 személy vett részt.

Amikor a vizsgálatot elkezdték, a kutatásban résztvevők 32, 42, 52 és 62 évesek voltak.

Mindenikükhöz pontszámokat társítottak a ráncok megléte alapján.

A sima bőrrel rendelkezők 0 pontot, azok pedig, akik arcbőrén határozottabb ráncok voltak 3 pontot kaptak. A kutatás során az emberek ráncainak alakulását, és az egészségi állapotukat vizsgálták.

Arra a következtetésre jutottak, hogy akiknek több, és mélyebb ráncuk volt, azoknál nagyobb eséllyel alakult ki szív-és érrendszeri betegség, szívinfarktus, és nagyobb volt az elhalálozások száma is.

A ráncok és a különböző egészségügyi problémák között szoros összefüggést fedeztek fel a kutatók.

“Az emberek gyakran nem érzik, vagy nem veszik észre a kockázati tényezőket, a magas koleszterinszintet vagy a magas vérnyomást, ezért kerestünk látható jeleket, és rájöttünk, hogy a homlok ráncai előre jelezhetik ezeket az egészségügyi problémákat – mondta Yolande Esquirol, a kutatást vezető professzor.

Az összefüggés azzal magyarázható, hogy a rendellenességek esetén az érfalak elmeszesednek, szűkület alakul ki bennük, és vérellátási zavarok lépnek fel.

A homlokon levő erek nagyon vékonyak, könnyebben beszűkülnek, és ez kapcsolatban állhat a ráncosodással is.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

A savtúltengéstől, szinte mindenki szenved! Íme néhány praktika, ami nem gyógyszer! (Olvasd el, nézd meg és osztd meg, mert ez sokaknak ad jó tanácsot!)

Géza

A rákos betegek negyedénél tartós sikert ér el az immunterápia

Géza

Megmutatjuk, hogyan tüntetheted el a hegeket természetes módszerekkel!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------