Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ha láttad ezt a két nőt, feltétlenül szólj!

Jól kivehető képek készültek a két tolvaj nőről.

Két nőt keresnek az angyalföldi rendőrök, mert feltehetően elloptak egy pénztárcát egy budapesti, XIII. kerületi szépségszalonból – közölte a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két nő március 7-én 14 óra körül egy Katona József utcai szépségszalonban lopta el az egyik vendég kanapéra helyezett táskájából a pénztárcáját. A nőkről a szépségszalon biztonsági kamerája felvételt is készített.

Ha láttad ezt a két nőt, feltétlenül szólj!

Az egyik elkövető 40-45 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor piros sálat, fekete térdig érő kabátot, fekete nadrágot és fekete csizmát viselt. Kezében egy fekete-arany, rombusz mintás táska volt.

Társa 30-35 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor mintás sálat, derékig érő sötét kabátot és ezüst sportcipőt viselt. A vállán egy fekete-fehér táska volt.

Ha felismered bármelyik nőt, tudod, hol találhatók vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információd van, akár a névtelenséged megőrzése mellett tehetsz bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Elítélték a rákos betegeket átverő lébényi állatorvost

Mazsi

Gyárfás új ügyvédje szerint Princz Gábor szerepét jobban kellett volna vizsgálni a Fenyő-ügyben (PS-interjú!!)

Géza

Apa és fia sérült meg

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------