Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ha láttad ezt a két nőt, feltétlenül szólj!

Jól kivehető képek készültek a két tolvaj nőről.

Két nőt keresnek az angyalföldi rendőrök, mert feltehetően elloptak egy pénztárcát egy budapesti, XIII. kerületi szépségszalonból – közölte a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két nő március 7-én 14 óra körül egy Katona József utcai szépségszalonban lopta el az egyik vendég kanapéra helyezett táskájából a pénztárcáját. A nőkről a szépségszalon biztonsági kamerája felvételt is készített.

Ha láttad ezt a két nőt, feltétlenül szólj!

Az egyik elkövető 40-45 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor piros sálat, fekete térdig érő kabátot, fekete nadrágot és fekete csizmát viselt. Kezében egy fekete-arany, rombusz mintás táska volt.

Társa 30-35 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor mintás sálat, derékig érő sötét kabátot és ezüst sportcipőt viselt. A vállán egy fekete-fehér táska volt.

Ha felismered bármelyik nőt, tudod, hol találhatók vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információd van, akár a névtelenséged megőrzése mellett tehetsz bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Női holttestet találtak a leányfalui kempingben

Mazsi

Rongálót fogtak rendőreink Budapesten, tegnap – a cikk videót tartalmaz! (Olvasóink nevében is gratulálunk rendőreinknek! Hirmagazin.eu) Oszd meg!

Géza

Országos összesítő

info