Hirmagazin.eu
Főoldal » Ha ilyen hívást kap, azonnal bontsa a vonalat! – figyelmeztetést adott ki a rendőrség
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Ha ilyen hívást kap, azonnal bontsa a vonalat! – figyelmeztetést adott ki a rendőrség

A rendőrség sorra járja a köztereket, parkolókat és piacokat, hogy felhívják a figyelmet a mostanság különösen nagy problémát jelentő csaló telefonálókra, kéregetőkre.

Sorra érkeznek a bejelentések, miszerint csalók áldozata lett több magyar család is. A tettes általában egy balesetet szenvedett unokára, kisgyermekre hivatkozik és pénzt kéreget emberektől.

A legtöbb eset mostanság Érd, Törökbálint és Százhalombatta környékén történt, ahol a rendőrség végigjárta a forgalmasabb köztereket és szórólapok kitételével, osztogatásával próbálják felhívni az emberek figyelmét.

A rendőrség által szervezett figyelemfelkeltési akció május 16-ig tartott, de az emberek fokozott figyelmét kérik továbbra is az ilyen esetekkel szemben. Legjobban ez talán az idősebb korosztályt érinti,akik könnyebben befolyásolhatóak, mert ők tudnak az “unokázós” trükkel leginkább azonosulni,és ennek eredményeképp pénzt küldeni idegeneknek. A akció legfontosabb üzenete a “Bontsa a vonalat!” terjesztése volt, amelyet a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya hozott létre – írta a police.hu.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Túl sokat tett kockára: a szakértő szerint tudatosan választotta a halált a Széna téri bankrabló

Géza

Így bukott le a kőbányai gyilkos emberrabló

Mazsi

Iszonyatos tragédia: kizuhant a harmadikról egy mezőtúri kislány

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------