Hirmagazin.eu
Főoldal » Ha igaz, 11 nap múlva, mehetnek a gyerekek iskolába, .. ha igaz, április 19-én.. – Kovács Karolina cikke..
Életmód hírek

Ha igaz, 11 nap múlva, mehetnek a gyerekek iskolába, .. ha igaz, április 19-én.. – Kovács Karolina cikke..

De mit tett ez az időszak az egyedülálló szülőkkel, akiknek otthon kellett maradni a gyerekkel, gyerekekkel, és rosszabb esetben elveszítették az állásukat, jobb esetben elfogyott minden fizetett – és fizetésnélküli szabadságuk?

Olvasónk levelének egy részét közöljük, változtatás nélkül:

“2 kiskorú gyermekem van, mindkettő itthon tanult, digitálisan, .. de előtte nem volt sem számítógépem, sem olyan telefonom, amire le lehetett volna tölteni az alkalmazást, így vettem fel hitelt és vettem egy kis értékű számítógépet és egy kis értékű telefont, hogy mindkettő gyermekem tudjon tanulni..

Közben a szabadságom elfogyott, a munkáltató nem tolerált tovább, elbocsátott.

A munkanélküli segély nem kapható meg, mert aki már elolvasta, hogy mit kérnek, milyen dokumentációkat, az tudja, hogy nem lehet megfelelni..

A tartalékainkat rövid idő alatt feléltük, segítségem nem volt, azt tettem, amit minden szülő, aki szereti a gyermekeit, hogy hajnalban mentem takarítani, hogy fél 8-ra otthon lehessek, reggelit vehessek, hogy a gyermekeim 8-kor be tudjanak csatlakozni.. Hónapokig ment ez, mostanra kifáradtam..

Nekem a sem a KORMÁNY, sem NOVÁK KATALIN nem adott egy fillért sem, nem segített, az önkormányzat nem tájékoztatott lehetőségekről, és az önkormányzattól egy esetben kaptam 15 ezer Ft-ot, nagyon hosszas utánajárást követően, és meg is kellett köszönnöm, hogy hátha, máskor is adnának..

Kérdezem én: Akkor az ilyen egyedülálló szülők hol vannak megbecsülve? Roskadjunk bele a munkába és haljunk meg, és ne tudjunk gyönyörködni a gyermekeink felcseperedésében, csak azért, mert a kormány nem segít?

Erre adjon nekem választ Magyarország kormánya!”

Kovács Karolina

Hasonló hírek

A terv nehezen teljesül, mert sze­mét­ked­nek a ban­kok a ba­ba­váró hi­te­le­sek­kel

Géza

Megtudta, hogy rákos, világkörüli útra indult

Edit

Mit mond Böjte atya a migránskérdésről?

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!