Hirmagazin.eu
Főoldal » .. Ha fáradt, ne vezessen!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

.. Ha fáradt, ne vezessen!

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi Mezőkovácsháza külterületén. A súlyos sérüléssel járó baleset azért történt, mert a jármű vezetője fáradt volt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2018. augusztus 12-én, 6 óra előtt néhány perccel Mezőkovácsháza külterületén. Egy fiatal férfi autójával letért az útról és szalagkorlátnak ütközött.

Az autó a tengelye körül többször átfordult, majd a kerekein állt meg. A férfi könnyű, míg a mellette utazó édesanyja súlyos sérülést szenvedett. A 20 éves fiatalember kihallgatásán elmondta, hogy gyakorlatilag 24 órája ébren volt. Horvátországban voltak, napközben kirándultak, majd az esti órákban indultak el haza, Magyarországra.

Egész éjjel vezetett. Édesanyja mellett barátnője is vele volt, de a fiatal nő szerencsére már nem ült az autóban, amikor a baleset történt. Ő előtte kiszállt Battonyán. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a mezőkovácsházi férfi ellen közúti baleset okozása vétség megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

A történtek kapcsán a rendőrség ismét felhívja a figyelmet arra, hogy nem kellően kipihent állapotban vezetni rendkívül kockázatos. A balesetek elkerülése érdekében fáradtan ne üljenek volán mögé, hosszabb úton pedig tartsanak pihenőt!

… hogy mindenki hazaérjen!

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Borzalmas részletek a káptalanfai tragédiáról: golyóval az arcában védte gyermekét a családirtó áldozata! Oszd meg!

Géza

Dráma a balatoni viharban: magatehetetlenül sodródott, mikor rátaláltak

Mazsi

Baleset Budapesten, a XIX. kerületben

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------