Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > .. Ha ezt meghallod, lehidalsz: Alekosz azt hiszi, neki köszönhető a két Korea kibékülése?!
Alekosz (Array). Kép: 24.hu

.. Ha ezt meghallod, lehidalsz: Alekosz azt hiszi, neki köszönhető a két Korea kibékülése?!

Hirdetés

… Hogy az embereknek mi jár a fejükben? Hihetetlen! Az egykori valóságshow szereplő szerint komoly befolyása volt a külpolitikai eseményekre, hovatovább neki köszönhetjük, hogy elmarad a világháború.

Alekosz (Array). Kép: 24.hu

Alekosz nem is olyan régen nyílt levélben szólította fel Észak-Korea vezetőjét, Kim Dzsong Un-t, hogy hagyjon fel az atomkísérletekkel és békéljen meg Dél-Koreával, sőt az egész világgal. Talán az telt ennyi időbe, hogy levelét lefordítsák magyarról koreaira, talán az ország vezetője csak most értesült az ultimátumról, de tény: a két Korea vezetői találkoztak egymással, sőt békejobbot nyújtottak, Kim Dzsong Un pedig megígérte, hogy befejezi az atomkísérleteket és megtisztítják a félszigetet a nukleáris fegyverektől.

Mindenesetre Alekosz a Facebookon adott hangot határtalan örömének, mivel úgy gondolja, neki nagy szerepe volt ebben a történelmi találkozóban. És ha már így van, akkor folytatja is tovább áldásos tevékenységét: újabb célt tűzött ki maga elé, miszerint pozitív irányba mozdítja majd az Egyesült Államok és Oroszország kapcsolatát.

Elégedettséggel és megnyugvással tölt el, hogy nem hiába munkálkodtam az elmúlt időszakban. Médiacsendőrként eltöltött perceim, mind egy békésebb, biztonságosabb, stabilabb világrend megszilárdításához vezettek.

Kedves barátom – Kim, miután a sajtóból értesült a hozzá intézett intelmeimről, fejet hajtott és megkezdte a tárgyalásokat az Egyesült Államokkal. Most, hogy személyesen is átvette levelemet, nem is tétovázott tovább; bejelentette a Koreai félsziget atommentesítését. Sőt, Kim túlbuzgását jellemzi, hogy még déli szomszédaival is lezárta a több évtizedes háborút, holott ezt külön nem is kértem tőle.

Kedves Barátom! Üdvözlöm eme cselekedetedet, büszkeséggel tölt el, hogy közbenjárhattam, és a birkapörkölt helyett, marhanyakpörkölttel várlak drága Barátom.

Munkám, nem ért véget.

Most, Putyin elnök Úr és az USA közt kell némileg kieszközölnöm a kétoldalú kapcsolatokban azt a pozitív előrelépést, amire vonatkozólag már meg is vannak a konkrét terveim.

Kim Dzsongun leállítja a nukleáris kísérleteket – 2018.04.21. 06:50.

Forrás: ATV.hu, Index.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: