Hirmagazin.eu
Főoldal » … Ha ezt meghallod, “eldobod az agyad”! Elfogott a Európai Csendőrség az amszterdami templomot felgyújtó migránsok közül 2 főt! A többieket tovább keresik! … De aztán, mi történt? Oszd meg!
Külföld

… Ha ezt meghallod, “eldobod az agyad”! Elfogott a Európai Csendőrség az amszterdami templomot felgyújtó migránsok közül 2 főt! A többieket tovább keresik! … De aztán, mi történt? Oszd meg!

Szeptember 16-án adtunk hírt arról, hogy a kereszténység egyik holland jelképét felgyújtották a migránsok. Tegnap, elfogták az elkövetőket, .. aztán olyan dolog történt, amire senki nem számított!

A migránsok felgyújtottak Amszterdamban egy gyönyörű templomot. A rendőrség ismeretlen tettes után nyomoz. (A cikk videót tartalmaz)

Tegnap, 2018. szeptember 30-án, vasárnap délelőtt, az Európai Csendőrség (European Gendarmerie Force, EGF, Eurogendfor) elfogott 2 fő migránst, akik alaposan gyanúsíthatóak az amszterdami templom felgyújtásával. Az Eurogendfort kezdettől fogva arra szánták, hogy a válságkezelés minden lehetséges típusát lebonyolíthassa. A Csendőrség megerősítheti a helyi rendőri erőket, de ezeknek helyébe is állhat. Így történt most is.

Az Európai Csendőrség jelen van Hollandiában, 100 fővel képviselteti magát, és beszállt a nyomozásba. A tettesek közül 2 migránst tegnap elfogtak, és még aznap kihallgattak.

A kép illusztráció. Arrestatie van een Marokkaanse relschopper na afloop van de demo tegen de cartoons Foto NRC H’Blad, Maurice Boyer 060211

A kihallgatáson a következő történt: Az eljárók a megbízó személy/ek kilétének felkutatására helyezték a hangsúlyt. A migránsok, rövid idő alatt, őszintén bevallották, ki a megbízó. Neve: Alida den Hartog Bruune!

Így, a migráns elékövetők jelenlétére a továbbiakban nem tartott igényt a rendőrség, elengedték őket, azzal az utasítással, hogy legyenek elérhetőek (röhej, .. a szek) és nagy erőkkel megkezdték a megbízó felkutatását. Hamar meg is találták a megnevezettet, aki már 31 éve halott, íme:

courseindying

Kerestük ma reggel Amszterdam polgármesterasszonyát, Femke Halsema asszonyt, hogy ne csak helyi lakossági információk alapján tegyünk közzé egy hírt, azonban nem tudtuk elérni..

Femke Halsema, Amszterdam polgármestere/polgármesterasszonya

Mit is lehetne ehhez hozzáfűzni? Talán azt, hogy ma már a migránsok nem csak gyilkolnak és erőszakoskodnak, hanem csalnak, lopnak, hazudnak, és egynek a szavát se lehet elhinni!

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Négy lövéssel állították meg Londonban a terrortámadásra készülő nőt

Mazsi

Figyelmeztetést adott ki a német bűnügyi hivatal a migránsok miatt

Mazsi

Álarcosok rabolták el az egyik ellenzéki vezetőt Fehéroroszországban

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------