Hirmagazin.eu
Főoldal » Ha ezt csinálja a férfi az első randin, menekülj!
Életmód hírek

Ha ezt csinálja a férfi az első randin, menekülj!

Nem jó ha­tal­mas el­vá­rá­sok­kal ne­ki­in­dulni az első ran­di­nak, mert akkor könnyen csa­lódni fogsz. De nyil­ván azért akad pár alap­kö­ve­tel­mény, ami­nek meg kell fe­lelni! Ha a kö­vet­ke­ző­ket ta­pasz­ta­lod, azon­nal lépj le!

Az első randin sok minden kiderül. Megtudhatjátok, hogy van-e köztetek kémia, akad-e közös téma, és nem csak az időjárás a maximum, ami mindkettőtöket érdekel. Bizonyos jelekből azonban kiderülhet, hogy második randi tuti nem lesz. Ha a következőket csinálja a pasi, érdemes elgondolkodni rajta, hogy adsz-e újabb esélyt neki, és örülhet, hogy nem futsz el azonnal!

Ha ezt csinálja a férfi az első randin, menekülj!
(Fotó: 123RF)

1. Csak magáról beszél, megállás nélkül!

Nincs annál unalmasabb, amikor csak hallgatod, hallgatod, és te nem jutsz szóhoz. Többször megfordul a fejedben, hogy ráírsz a barátnődre, hogy hívjon fel, hogy valami nagy baj történt, és már pattansz is.Lehet, ezt kéne tenni!

2. Szexista vagy rasszista…

Ha nem lát ki a szemfedő mögül, és csak bunkón hajtogatja az elborult nézeteit a világról, akkor nem érdemes pazarolni rá az időt. Nagyon kellemetlen helyzet.

3. Bunkó és tiszteletlen az emberekkel!

Az is megeshet, hogy az egész randi alatt pufog valamiért, nem elég hideg a pezsgő, vagy nem megfelelő méretű a hús a tányérján, és mindennek hangot is ad.

Mogorva a pincérekkel, neked pedig folyamatosan panaszkodik. Arrivederci, haver!

4. Egyszerűen ez nem a te napod!

Ha ezt csinálja a férfi az első randin, menekülj! 1
(Fotó: 123RF)

Könnyen megtörténhet, hogy te nem vagy randihangulatban, és egyetlen porcikád sem kívánja, hogy 3-4 órát jópofizz. Ha tetszik a pasi, akkor maradj vele annyi ideig, amennyit az udvariasság megkövetel, és beszéljetek meg egy másik időpontot.Megesik az ilyen! Csak ne tipord lábbal az önbecsülését!

5. Egész idő alatt a telefonját nyomogatja!

Ha már az első randin sem tisztel meg a figyelmével, és egész idő alatt telefonál, az e-mailjeit nézegeti, vagy mással chatel, akkor ez soha nem lesz másképp. Csak rosszabb lehet!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A gyermek addig dörzsölte a nemi szervét, amíg az vérezni kezdett. Amikor a szülei felfedezték az igazságot, magukon kívül voltak.

Edit

Gyógyító érintés

info

Ez a legolcsóbb immunerősítő

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------