Hirmagazin.eu
Főoldal » Ha ezt a 10 dolgot megteszi a férjed, akkor a házasságotok örökké fog tartani
Életmód hírek

Ha ezt a 10 dolgot megteszi a férjed, akkor a házasságotok örökké fog tartani

A házasság két olyan ember közötti szövetség, akik egymásnak szentelik szerelmüket és lojalitásukat. A szerelem azonban múlandó dolog, ha nem törődnek vele. Ennek érdekében mindkét embernek erőfeszítéseket kell tennie azért, hogy boldogan élhessenek együtt. 

A házaspároknak úgy kell részt venniük a házasságukban, mint két embernek a tandemezésben. Olyan nincs, hogy végig csak az egyik tekerje, míg a másik pihen, vagy máshová figyel. Ha a saját erőfeszítéseid tekintetében biztos vagy és a férjed megteszi ezt a 10 dolgot, akkor a házasságotok örökké fog tartani.

1# Elfogadja a hibáidat

A halandó ember nem tökéletes és ez alól egy személy sem kivétel. Mindenkinek megvannak a maga hibái és gyarlóságai, sőt azt is szoktuk mondani, hogy ezek tesznek minket egyedivé. Ha a férjed azokkal együtt szeret, akkor biztosan sokkal nagyobbra tartja az érdemeidet, ezeket csupán részletkérdésként kezeli, amin át lehet siklani.

2# Mindig te vagy számára az első

Ha a férjed nem hezitál, hogy tűzön-vízen át mindent megtegyen a boldogságodért, akkor biztos lehetsz benne, hogy te vagy számára a legfontosabb. Úgy érzi, hogy kötelessége, hogy boldoggá tegyen és ez óriási dolog.

3# Te vagy a büszkesége

Bármilyen területen is tevékenykedsz és bármit is érsz el, a férjed mérhetetlenül büszke a sikereidre. Legyen szó a karrieredről vagy a magánéletedről, mindig bíztat, bátorít és támogat téged, hogy elérd, amit akarsz. Nem az esélylatolgatás érdekli csakis a sikered.

4# Sokszor meglep valamivel

Az élet könnyen monotonná válhat a napi rutinoktól, éppen ezért fontos, hogy néha megszakítsuk a sémát és valami érdekeset vigyünk a mindennapokba. Nem számít, hogy mekkora a meglepetés, a lényeg a szándékban lakozik. Lehet, hogy egy rövid kirándulást szervez vagy vesz neked egy szál virágot, esetleg a kedvenc süteményedet, mind azt jelenti, hogy gondol rád és örömet akar szerezni neked.

5# Mindig ott áll melletted

Az élet számtalan helyzetet produkál, amelyek stresszként hatnak ránk. Ezeket kikerülni szinte lehetetlen, viszont a velük való megküzdésben sokat számít, ha áll mellettünk valaki. Ha a férjed ilyenkor meghallgat, jó tanáccsal lát el vagy egyszerűen csak átölel, és azt mondja, minden rendben lesz, máris tett azért, hogy jobban érezd magad.

6# Tiszteletben tartja a véleményedet

Minden ember másmilyen és egy házasságban, ahol két személy ütközteti a véleményét és akaratát, elkerülhetetlen, hogy néha veszekedés üssön ki. Ezen a ponton nagyon fontos, hogy a felek őszintén átbeszéljék a dolgot és kompromisszumra jussanak. Ha a férjed a te véleményedet is figyelemmel meghallgatja és számításba veszi, biztos, hogy hosszú házasságotok lesz.

7# Nem fél megnyílni előtted

Egy erős és jó házasságban alapvető dolog, hogy a felek képesek legyenek megnyílni a másik előtt. Nem ritka, hogy egy párkapcsolatban az egyik személy maga alá kerül, és a másikat eltolja, ha az segíteni akar. Ha a férjed nem ilyen és bátran ki meri mutatni az érzelmeit és elmondani mindazt, ami a szívét nyomja, akkor tudja jól, hogy mi egy sikeres házasság egyik alappillére.

8# Szeret új dolgokat kipróbálni veled

Ha a férjed szeret új élményeket szerezni, ráadásul ezeket veled akarja átélni, akkor az azt jelenti, hogy te vagy számára a legfontosabb ember és veled akarja megosztani az örömét.

9# Hűséges hozzád

Mondanunk sem kell, hogy a hűség mennyire fontos egy házasságban. Ha a férjed mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsa hűségét, ha soha kétséged sincs afelől, hogy félrelépne, azzal megteremti a boldog házasság alapját.

10# Szeret téged és ezt bátran ki is mondja

Egyetlen szó, amely a világot jelenti – Szeretlek! Ha a férjed nem hezitál, hogy kimondja ezt a szót és nem gondolja elcsépeltnek, ugyanakkor érezteti is veled, akkor a házasságotok nem kizárt, hogy örökké boldogságban telik majd.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hasonló hírek

Élve temették el 7 éves fiukat, mert az nem tudott helyesen idézni a Bibliából

Mazsi

Adni jó!

Géza

Nasik, amelyek erősebb függőséget okoznak a morfiumnál

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------