Hirmagazin.eu
Főoldal » Ha ez a 10 állítás igaz rád, akkor a világ legritkább személyiségtípusába tartozol
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Ha ez a 10 állítás igaz rád, akkor a világ legritkább személyiségtípusába tartozol

Sokszor érzed azt, hogy különbözöl a többi embertől? Ha így van, ne aggódj, semmi baj nincs veled. A Myers-Briggs típuselmélet szerint a legritkább személyiségtípusba tartozhatsz.

A Myers-Briggs elmélet 4 kategóriára bontja a személyiségeket, mint extrovertált/introvertált, intuitív/érzékelő, érző/gondolkodó, megítélő/észlelő. Mindenki besorolható ezek alapján egy négyes személyiségtípusba.

A rendszer szerint az egyik legritkább az introvertált-intuitív-érző-megítélő személyiség. Ha a következő állítások igaz rád, akkor te is ilyen személyiség vagy.

1# Szeret írni

Sokkal jobban, mint beszélni. Nem a szavak embere, hacsak nem feltétlenül szükséges. Békére lel az írásban és kreatívabban ki tudja fejezni így a gondolatait.

2# Túlgondol sok mindent

Nem tud egyszerűen értékelni egy társas helyzetet. Gondolatban már csilliószor előrébb jár és agyonelemzi. Ennek köszönhetően soha nem érzi magát nyugodtan.

3# Mindent vagy semmit mentalitás

Minőség a mennyiség javára. MINDIG. Úgy gondolja, hogy ha nem tudja a legjobbat nyújtani, akkor jobb, ha bele sem kezd.

4# Nehezen ülteti a gondolatait szavakba

A gondolatai gyakran olyan összetettek és kuszák, hogy nehéz megérteni, mit is akar mondani valójában, hiszen megfelelő kifejezéseket sem igazán lehet hozzá találni.

5# Zárkózott

Gyakran sétálgat a parkban vagy iszik kávét egy asztalnál egyedül. Nem magányos, egyszerűen csak szeret egyedül lenni, hogy közelebb kerülhessen a bensőjéhez és rendezhesse gondolatait.

6# Bárhová be tud illeszkedni

Alapvetően nagyon rugalmas személy, aki bármely társaságba be tud illeszkedni. Nincs problémája azzal, hogy ezt a hasznára fordítsa.

7# Empatikus és érzékeny

Nagyon törődő és nagyvonalú ember. Mindig segít a rászorulóknak. Belegondol abba, hogy milyen lehet a másik cipőjében és át is tudja azt érezni. Soha nem ártana akarattal senkinek.

8# Gondosan választ barátokat

Inkább van egyedül, minthogy rossz társasággal vegye körbe magát. Csak olyanokkal tölt el időt, akiket értékel, és akik hasonszőrűek. Akik képesek tisztelni az értékrendszerét és hasonlóval rendelkeznek.

9# Keresi a válaszokat

Egy teljes estét képes azzal tölteni, hogy bámulja a csillagokat. Nem érdeklik olyan dolgok, mint például, hogy ki nyerte az egyik népszerű tehetségkutatót. Sokkal jobban érdekli a természet, a lélek és a lét nagy kérdései.

10# Bízik a megérzéseiben

Az egyik legfontosabb személyiségjegye. Nem csak, hogy erős megérzései vannak, de hisz is bennük. Legtöbbször nem is szokott tévedni.

tudasfaja.com

Hasonló hírek

Mit is mesél a kezed nagy ujja a természetedről?

Edit

A placebo hatás. A gondolatok gyógyító ereje.

Edit

A nő, aki 4-es stádiumú rákban halt meg, de üzenettel tért vissza egy “másik dimenzióból”

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------