Hirmagazin.eu
Főoldal » Ha egy nő többet akar szexelni, mint a férfi
18+

Ha egy nő többet akar szexelni, mint a férfi

hirmagazin_2015-08-14_090009
A közhiedelem szerint a férfiak állandóan szexre éhesek, míg a nőknek ez többnyire nyűg. Ezt aztán megtoldják azzal, hogy a férfit csak a szex érdekli, míg a nőket, különösen a fiatal nőket, sokkal inkább az „érzelem”. A kérdés az, ez mindig így van? Mi van akkor, ha a nőnek kell több szex?

Ha egy nő azt veszi észre, hogy a férj teljesítménye messze elmarad attól, ami neki megfelelő lenne, akkor a probléma okát önmagában keresi. Amikor egy férfi találkozik a fent körülírt jelenséggel könnyen meg tudja nyugtatni magát, hiszen a kultúra, amiben felnőtt, biztosítja őt arról, hogy a feleség vonakodása teljesen normális, nem benne van a hiba, nem ő a nemkívánatos, ez egy isten adta elrendezés.

Általánosságban az mondható, hogy a kevesebb vehemenciával megáldott férfiakkal kapcsolatban felmerül a gyanú, hogy esetleg „ferde” hajlamaik vannak. Egy felmérés folyamán a gyengén teljesítő férfiaknak feltették a kérdést, hogy rendszeresen maszturbálnak-e? Valamennyien nemmel válaszoltak. Volt, aki kifejtette, hogy ritkán van neki hozzá kedve, de ha van, akkor a partnerére koncentrál. Volt viszont, aki elárulta, hogy elég sok időt tölt pornográfiával. Olyan is volt, aki bevallotta, hogy őt kifejezetten mérgesíti, amikor a partnernője kezdeményez…Érdekes válasz.

Akárhogy is, a hosszantartó kapcsolatoknak csak egy apró százalékánál nem bújik elő a különböző mennyiségű vágy adta probléma, és amikor ez bekövetkezik az érdekeltek mindegyike kényelmetlenül fogja érezni magát. Akinek kevesebbre van szüksége, a nemétől függetlenül, bizonyos értelemben basáskodhat a másik felett. Szinte bizonyosra vehető, hogy a nagyobb igénnyel rendelkező partnernek meg kell birkóznia a gyakori frusztrációval, az elutasítottság érzésével. A kisebb igényű partner nyakában ott lesz egy bizonyos bűntudat és a presszió által kiváltott neheztelés vagy a nem kívánt szexbe való beleegyezés megbánása.

Minden esetre a társadalom úgy tudja, hogy a férfi részére az evolúció kialakította a nőinél messze nagyobb szex-igényt, ami az esetek nagy részében igaz. Egy ilyen esetnél nincs tehát komoly gubanc, mert igaz vagy sem, az érdekeltek megnyugodhatnak ez normális megbélyegzésben. Azon ritka esetekben viszont, amikor a nőknek van nagyobb igénye, az érzelmek elszabadulnak és nem a kellemes irányba, természetesen mind a két fél részére.

Forrás: debmedia; Kép: Google, illusztráció;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ezek­ről fan­tá­ziál szinte min­den férfi… Még aköz­ben is!

Edit

Somogy megyei kutyatámadás: a testével védte Vikit a testvére a vérebektől – Megcsonkítva került kórházba a 13 éves fiú! (18+) Oszd meg!

Géza

„Újra kapok levegőt” – Egy 17 éves fiú első szavai a három évig húzódó bírósági ügy után (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!