Hirmagazin.eu
Főoldal » Ha bűntudata van valakinek, hajlamos sok ajándékot vásárolni Valentin-napon: inkább így kedveskedjünk egész évben a párunknak..
Életmód hírek

Ha bűntudata van valakinek, hajlamos sok ajándékot vásárolni Valentin-napon: inkább így kedveskedjünk egész évben a párunknak..

Néhányan hajlamosak Valentin-napon ugyanúgy kompenzálni, mint karácsonykor

– Amikor bűntudata van valakinek, akkor hajlamos sok ajándékot vásárolni, mert egész évben nem nagyon figyelt oda a párjára. Pedig Valentin-naptól függetlenül érdemes azon gondolkodni, hogy milyen meglepetéssel, figyelmességgel tudunk a másiknak örömöt szerezni. Hogy saját példánál maradjak: az én férjem nagyon szereti a fehér csokit.

Mindenki ezt olvassa most!

Ha elmegyek valahova kávézni és látok egy pici fehér csokit, akkor megveszem, belecsempészem a cipőjébe vagy a táskájába, hogy amikor megtalálja, örülhessen neki.

A szakértők szerint az is fontos, hogy a megfelelő módon adjuk tudtára a másiknak az érzéseinket.

– Létezik az öt szeretetnyelv: elismerő szavak, minőségi idő, ajándék, szívesség, testi érintés – sorolta lapunknak Galambos Balázs, a válásközpont alapítója. – Meg kell tudni, hogy a szerelmünknek mi a szeretetnyelve, s azon keresztül kell vele kommunikálni. Van, aki csak egy ölelésre vágyik, más pedig arra, hogy elvigyük lemosatni az autóját.

A párkapcsolatnak nemcsak Valentin-napon kell fontosnak lennie, hanem egész évben illik éreztetni a másikkal, hogy szeretjük.

– Erre a kötelékre úgy kell gondolni, mint egy kertre – mondta Galambos Balázs. – Kevés, ha helikopterről egy évben kétszer megpermetezzük. Folyamatosan öntözni kell és tisztán tartani, a növényekhez olyan tápanyagokat kell hozzáadni, hogy nőjenek. Állandó gondoskodást igényelnek, mert anélkül elszárad, kirohadhat az egész. A másikkal akkor is foglalkozni kell, amikor közös gyerek születik. Sajnos a házasságok nagy része a gyerek hetedik születésnapjáig szétmegy, mert az utód átveszi a fókuszt a párkapcsolatban, ami emiatt könnyen kihűlhet.

A másik iránti figyelem nemcsak Valentin-napon, hanem egész évben a legfontosabb. Ha száz nőt megkérdezünk, hogy milyen férfira vágyik, majdnem ugyanennyi mondaná azt, hogy figyelmesre. De ez nemcsak a nőkre, hanem a férfiakra is vonatkozik.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Zseniális, mire cserélték a műanyag zacskót a szupermarketekben: imádjuk az ötletet

Géza

Egy nem mindennapi történet egy punk srácról és egy idős néniről

Edit

Sablon vagy egyedi megállapodás? A munkaszerződés tartalma

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!