Hirmagazin.eu
Főoldal » Ha akarsz újabb szexet, valamit ne felejts el….
Életmód hírek

Ha akarsz újabb szexet, valamit ne felejts el….

Nő és a férfi tel­je­sen más­kép­pen mű­kö­dik, ami nem baj, hi­szen ha ugyan­olya­nok len­nénk unal­mas lenne az élet. Ez a kü­lönb­ség a szex­ben is meg­mu­tat­ko­zik. Így ta­lál­hat­já­tok meg a közös han­got.

Ha nem csak egy gyors együttlétről, hanem érzelmekkel teli szeretkezésről beszélünk, akkor azt illik jól csinálni. A klasszikus képlet előjáték, aktus, orgazmus, de sokan megfeledkeznek a levezetésről, ami egy nőnek hihetetlenül fontos. Ha ez kimarad, akkor a gyengébbik nem érezheti, hogy nem kerek a történet, valami hiányzik.

Ha akarsz újabb szexet, valamit ne felejts el....

A hiányzó láncszem

Nem arról van szó, hogy szex után még órákon át ölelni és cirógatni kell a nőt, de pár perc gyengédség mindig bele kell férjen. Az utójáték lényege, hogy a heves együttlét után, amikor pár pillanattal ezelőtt még mindenetek őrült görcsben volt, a szívetek még mindig hevesen dobog, ne pattanjatok ki azonnal az ágyból.

Ez olyan, mint a sport utáni levezetés, nem tesz jót, ha kimarad, csak ebben az esetben a lélek sérül.

Így érdemes levezetni

Ha akarsz újabb szexet, valamit ne felejts el.... 1

Nagyon egyszerű, bár a férfiak előszeretettel elsunnyogják ezt a részt. Tényleg csak pár percről van szó, ha szereted a párod, talán nem nagy áldozat és neked is jót tesz, ha kicsit kifújod magad a nagy izgalmak után.

Bárhogy is végződik az együttlét, fontos, hogy ne legyen hirtelen vége. Simogassátok egymást lágyan az intim területeken és kényeztessétek az erogén zónákat. Vesszetek el egymás karjaiban és az apró puszik is igen kellemesek lehetnek ebben a levezető fázisban.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Gyerekkoruk óta szerelmesek voltak – Házasságkötésük után 5 perccel életüket vesztették

Mazsi

Milyen a gyermeked a születési hónapja szerint?

Edit

Szomorú hír: elhunyt a legidősebb magyar színésznő (A cikk videót tartalmaz) Isten nyugosztalja!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------