Hirmagazin.eu
Főoldal » Gyurcsányné mondhatta ki a végső szót férjének lemondásával kapcsolatban
Életmód hírek

Gyurcsányné mondhatta ki a végső szót férjének lemondásával kapcsolatban

Érdekes dolgok derültek ki a Gyurcsány Ferenc miniszterelnöki bukását és annak körülményeit feldolgozó könyvből.

A 168 Óra által nyilvánosságra hozott részletekből az derülhetett ki, hogy Gyurcsányné mondta ki a végső szót férjének lemondásával kapcsolatban egy tokaji titkos találkozót követően. Ki is hordja akkor azt a bizonyos kabátot?

Február vége felé derült ki, hogy Gyurcsány Ferenc felesége lett a Demokratikus Koalíció európai parlamenti listavezetője, aki azóta gőzerővel mantrázza az Európai Egyesült Államok szükségességét. Kampányának részeként a napokban jelentek meg részletek a 168 Órában a “Frontsebészet – A köztársaság utolsó kormánya” című könyvből. A kötet nyilvánosságra hozott részei a Gyurcsány Ferenc lemondása előtti időszakot dolgozta fel, amelyből kiderült, hogy a bukott szocialista kormányfő távozása egy titkos tokaji találkozón dőlhetett el. A kétnapos megbeszélést Ficsor Ádám, Gyurcsány akkori kabinetfőnöke szervezte egy kisebb tokaji szállóba a bizalmi válságban lévő miniszterelnök szűkebb csapatának. A könyv szerint tizenhatan lehettek jelen: Ficsor mellett Keszthelyi András miniszterelnöki főtanácsadó, Daróczi Dávid kormányszóvivő, Gréczy Zsoltkommunikációs főtanácsadó, Gál J. Zoltán volt kabinetfőnök, Szigetvári Viktor, valamint Gyurcsány felesége, Dobrev Klárakapott meghívást. A megbeszélésen több forgatókönyv is előkerült, többek között az, hogy Gyurcsány maradjon a háttérben mint irányító, és egy báb kerüljön a miniszterelnöki posztra. Végül a résztvevők nem döntöttek a kérdésben, hanem meglepő módon,

Tokajból hazafelé menet Gyurcsányé mondta ki a végső szót férje dilemmájában. 

A könyv szerint erre egész pontosan akkor került sor, amikor a miniszterelnöki konvoj útközben megállt, és a Gyurcsány házaspár helyet cserélt a kormányőrökkel. Az exkormányfő maga vezette az autót hazáig, lassan haladtak, és ezalatt beszélték át a dolgaikat. Emlékezetes, Gyurcsány végül az MSZP 2009. március 21-ei tisztújító kongresszusán jelentette be távozását.

Úgy látszik, a magyar politikában divatja van az olyan ellenzéki politikusoknak, akiket a háttérből feleségük irányít. Portálunk nemrég hozta nyilvánosságra a Jobbik egyik korábbi frakcióüléséről készített hangfelvételt, amelyen többek között az volt hallható, ahogy Vona Gábor akkori pártelnök arról beszélt, minden fontos döntést megelőzően egyeztet feleségével.

origo

Hasonló hírek

Döbbenetes: ez áll az edzés közben meghalt magyar birkózó orvosszakértői véleményében – A családja sem tudott erről

Géza

Azt hitte senki nem látja őket, de bekapcsolva maradt a kamera. Ezt tette beteg nagyapjával a fiatal lány (videó)

Mazsi

Ezek a közös kassza előnyei és hátrányai

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------