Image default
Bulvár

Gyurcsányék nekitámadtak Nagy Ferónak! Oszd meg!

A népszerű rocker a közösségi hálós profilján közzétett egy posztot, amelyben arról írt, hogy a siófoki kórházban mennyire profi, 21. századi körülményeket tapasztalt, és nagyon elégedett az ott dolgozók, orvosok, nővérek munkájával is.

Több sem kellett a Gyurcsány nevével fémjelzett, demokratikusnak nevezett koalíciónak. Azonnal számonkérő hangnemben támadtak rá a rockzenészre, és közös budapesti kórház látogatásra invitálták, hogy megmutassák neki, milyenek is a kórházak valójában.

Valószínű, az verte ki a biztosítékot a DK-nál, hogy valakinek jó véleménye is lehet a honi egészségügy állapotáról, annak ellenére, hogy Nagy Feró megélt pozitív tapasztalatait írta le a saját Facebook oldalán.

Újfent bebizonyosodott, hogy az önmagát liberálisnak és elfogadónak nevező ballib ellenzék egész egyszerűen nem tudja elviselni azt, ha valakinek más a véleménye.

Gyurcsányék úgy vannak a velük szembejövő igazsággal, mint a székely ember, amikor életében először meglát egy zsiráfot. Rácsodálkozik, majd azt mondja: – Ilyen állat pedig nincs!

Magyar Nemzet Online

Hasonló hírek

Damu Roland terhes neje kitálalt, erre te sem számítottál

Mazsi

Tönkreteheti Katinkát a bujkáló Tusup

Mazsi

Megszólalt Korda György a nevével árult sportlimuzinnal kapcsolatban

Mazsi