Image default
Belföldi hírek

Gyurcsány lángba borítaná Magyarországot, csak mert nem ő kormányoz! Oszd meg!

Itt van ez az ember, a volt miniszterelnök, és már csak azzal tudja magára felhívni a figyelmet, ha utcai zavargásokat szervez abban az országban, amelynek a kenyerét eszi!

Eddigi tevékenysége is hagy elég sok kivetnivalót maga után, azonban ez utóbbi lázítása sok millió embernél kiverte a biztosítékot, így nálam is!

Csak néhány idézet belőle:

Számos nemzetközi példa alapján mondhatjuk, tanulva Tunisz, Kairó, Belgrád, vagy más értelemben Pozsony példáján, hogy önkényuralmi rendszereket a parlamenti ellenzék és az utcai népmozgalom közös ereje sodort el, ahol a végső és döntő szerep az utcáé volt

Az ellenzéki képviselők feladata az ellenállás példájának megmutatása, az ellenállás politikai centrumának szervezése, programjának kezdeményezése, de mindehhez a végső politikai erőt a közvetlen népakarat szervezett, tömeges, hosszan tartó utcai felmutatása adja. Hajlok arra, hogy végül Magyarországon is ez hozhat eredményt.

Felhívjuk minden érdekelt figyelmét, hogy Tunéziában több száz, Egyiptomban több mint 4 ezer halálos áldozata és sebesültje volt az “utcai népmozgalmaknak”.

Feri, ez nem fog menni! Nem hagyjuk, nem hagyhatjuk, a magyar emberek biztonsága nekünk sokkal többet ér 1 elmebeteg embernél!

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Elhunyt Rubovszky György KDNP-s országgyűlési képviselő

Edit

Kormányablak nyílt a Nyugati pályaudvaron

Géza

Redőny védheti a határt a síneknél?

Edit