Hirmagazin.eu
Főoldal » Gyurcsány kikotyogta (+videó: .. sokat tudok)
Belföldi hírek

Gyurcsány kikotyogta (+videó: .. sokat tudok)

Gyurcsány kikotyogta, hogy működött a korrupció kormányzása alatt

A volt kormányfő egy tegnapi rendezvényen arról beszélt, hogy a mai helyzettel ellentétben “korábban az volt a politikai korrupció csúcsa”, hogy visszakértek a beruházásokból 20 százalékot. A Fidesz választ vár, hogy milyen korábbi ügyekről tud Gyurcsány Ferenc, és jutott-e a “lopott” pénzből az MSZP kasszájába.

Korábban az volt a politikai korrupció csúcsa, hogy a beruházásokból visszakértek 20 százalékot -erről beszélt Gyurcsány Ferenc egy dunaújvárosi fórumon. A beszéd után több sajtóorgánum is arról számolt be, hogy Gyurcsány Ferenc elszólta magát és bevallotta, hogyan működött a korrupció kormányzása alatt.

Később egy közleményben már arról ír a DK, hogy Gyurcsány Ferenc nem saját ügyeiről beszélt, hanem Debrecen volt polgármesterére, Kósa Lajosra gondolt.

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc Dunaújvárosban konkrét bejelentést tett. Ezért választ várnak a volt miniszterelnöktől, hogy kormányzása idején kik kértek vissza húsz százalékot a beruházásokból. Puskás Imre azt a kérdést is felvetette, hogy ezen mondatai után Gyurcsány Ferenc mikor tesz feljelentést a 2010 előtti kormányzati korrupció működéséről.

„Jobb ha nem tudjuk honnan vándorolt pénz az MSZP kasszájába”  – saját elnöksége idejéről tett ilyen kijelentést Gyurcsány Ferenc 2013-ban, igaz akkor már a DK elnöke volt.

Az elhíresült 2006-os őszödi beszédében pedig Gyurcsány Ferenc egyenesen bevallotta, hogy a szocialisták politikája – kormányzása idején – hazugságokra épült.

Forrás: hirado.hu

Videó: hirtv

Kép: pestisracok

Hasonló hírek

Magyarország legyen 2030-ra Közép-Európa vezető turisztikai térsége

Géza

Életet mentettek a rendőrök

Géza

Két szakképesítést lehetne ingyen szerezni

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------