Hirmagazin.eu
Főoldal » Gyurcsány felesége kiköltözne Brüsszelbe
Belföldi hírek

Gyurcsány felesége kiköltözne Brüsszelbe

Budapest — Bombaként robbant a hír pénteken, hogy a több mint másfél évtizede reflektorfényben élő, ám a választott tisztségért sosem induló Dobrev Klára (47) vezeti majd a Demokratikus Koalíció EP-listáját.

Gyurcsány Ferenc (57) volt miniszterelnök felesége 2009 óta irányítja a férje tulajdonában lévő Altust.

– Dobrev Klára a DK alapító tagja, számos szervezet javasolta, hogy vezesse ő a párt EP-listáját. Felkészültsége vitathatatlan, közgazdászként négy nyelvet beszél, ismeri az EU pályázati rendszerét – mondta lapunknak Gréczy Zsolt (54), a DK-frakció szóvivője. Kérdésünkre, miszerint kisgyermeke nevelése mellett kiutazna-e Brüsszelbe a volt kormányfő felesége, igennel felelt a szóvivő. Idehaza a család bármely tagja be tud segíteni, így felnőtt gyermekei és férje is.

A pártelnök feleségével még 2015 nyarán készített interjút a Blikk. Arra a kérdésre, hogy retorikai képességeit tervezi-e kamatoztatni a politikában, így felelt: – A közélet iránti érdeklődés a génjeimben van, de miniszterelnöki ambícióim nincsenek.

Kiszelly Zoltán politológus szerint Dobrevnek hosszú távon az EP-mandátumnál komolyabb tervei is lehetnek, ugyanis férjéhez hasonlóan nagyon ambiciózus ember. – Egyikük megcsinálta a karrierjét, most eljött a másik ideje. El tudom képzelni, hogy 2022-ben visszatér a hazai politikába, de lehet abban bízik, hogy egy esetleges kormányváltás esetén 2024-től uniós biztos lesz – mondta.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Hír TV: DK-sok gyűjthettek adatokat

Géza

Több milliárddal tartoznak az államnak a kamupártok

Géza

Új feladatot kap a NAV és hozzá majdnem 5 milliárdot

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------