Hirmagazin.eu
Főoldal » Gyurcsány: “A nénikétek térdekalácsát!”
Belföldi hírek

Gyurcsány: “A nénikétek térdekalácsát!”

A mi kormányunk nem akar foglalkozni a családon belüli erőszakkal. Inkább konferenciát szervez a családi életről, ahol azt mondják, a gyerekvállalás közügy.

„Szóval a nénikétek térdekalácsát!

Rugóztok az alig létező menekültek ügyén, mondjátok, hogy majd erőszakba kergetik az országot, megerőszakolják asszonyainkat. Ehhez képest, nem emlékszem menekült által elkövetett súlyos bűntényre. Ehhez képest tény, hogy Magyarországon havonta legalább 3 nőt meggyilkol férje vagy volt férje, élettársa vagy volt élettársa, barátja vagy volt barátja, alkalmi partnere.

Csak pár példa az elmúlt hónapokból:

»Öt éven keresztül rendszeresen verte a szüleit és mozgáskorlátozott nagyanyját egy 27 éves körömi férfi.«

»Kilenc hónap alatt legalább háromszor hívták a rendőröket ahhoz a budai családhoz, ahol a családfő megölte élettársát, négyéves kisfiát majd magával is végzett.«

»A pár januárban elvált, a biztonsági őrként dolgozó férfinek ma kellett volna elköltöznie a házból. A gondozónőként dolgozó volt feleségét és az ötéves kislányt megkötözte és megfojtotta, az ő holttestüket a hálószobában találták meg. Ezután a férfi felakasztotta magát egy fél emelettel lejjebbi helyiségben.«

»Cs. Dániel (23) képtelen volt elfogadni, a fiatal lány nem szeretné folytatni a kapcsolatukat, ezért egy késsel elvágta nyakát.«

Nem folytatom. A mi kormányunk ehhez képest nem akar foglalkozni a családon belüli vagy ha úgy tetszik, párkapcsolati erőszakkal. Inkább konferenciát szervez a családi életről, ahol azt mondják, a gyerekvállalás közügy.

Hálószoba rendőrök.

Aztán majd lassan hivatalos kimutatást vezetünk csókról, ölelésről, simogatásról, öröm -, vagy gyermeknemzés célját szolgáló együtthálásról. Lehet, hogy perverzek, nem tudom. De hogy végleg elvesztették józanságukat, hogy nem értenek semmit a mai párkapcsolatokból, hogy bigott nyavajások, az biztos. Ja! Soha ilyen kevés gyerek nem született, mint az idei év első félévében. Szerencsétlen flótások ezek. A mi kontónkra.”

mandiner

Hasonló hírek

Tegnap este földrengés volt Somogy megyében

Géza

Ne felejtsék el az órákat visszaállítani!

Edit

Megvédjük az országot a következő években

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------