Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

Győzött az IGAZSÁG! – Oszd meg!

Minden akaratuk ellenére nem tudták bizonyítani, hogy sérülne a jogállam Magyarországon, .. pedig a LIBE-küldöttség 7 főből áll, melyből 5 fő, kifejezetten gyűlöli Orbán Viktor Miniszterelnökünket..

Bár sok emberrel találkozott itt tartózkodása alatt az Európai Parlament (EP) állampolgári jogi, bel- és igazságügyi bizottságának (LIBE) küldöttsége, senki sem volt képes konkrét és jogos kritikát megfogalmazni Magyarországgal kapcsolatban.

Erről beszélt a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában Nicolas Bay francia EP-képviselő, aki maga is tagja volt a delegációnak – írja a hirado.hu.

A politikus elmondta, hogy teljesen természetes, ha Orbán Viktor miniszterelnök nem tulajdonít komolyabb jelentőséget egy ilyen találkozónak, mivel szerinte

A HÉT BIZOTTSÁGI TAG KÖZÜL ÖTEN IS A KORMÁNYFŐ ELLENFELEINEK SZÁMÍTANAK.

Nicolas Bay azt is megjegyezte, hogy a látogatás csak „propaganda” volt, mivel senki sem mondott konkrétumokat, és bizonyítékok sem álltak rendelkezésre. Azt is hozzátette: korábban az Európa Tanács is blokkolta a hetes cikkelyt,

ugyanis több olyan kormány is van, amely nem akarja támadni ezzel Magyarországot.

Nicolas Bay kifejtette, hogy egy ilyen látogatás esetén leginkább az emberi jogok helyzetével kellene foglalkozniuk, de szerinte baloldali kollégái csak kritikákat fogalmaztak meg, amik nem emberi jogi kérdések voltak, hanem sokkal inkább

politikai kirohanások.

A helyreállítási alappal kapcsolatban Nicolas Bay elmondta, hogy ez a pénz arra is szolgál, hogy Európát újraindítsa, és szerinte csak ideológiai célok vezérlik azokat, akik nem akarják ezt a pénzt odaadni.

Azt is kijelentette, hogy „Brüsszel sok kérdésben nem azt az utat követi, amit még az Európai Unió alapítói megálmodtak”, egyúttal a központosításra törekszik a nemzeti sajátosságok figyelmen kívül hagyásával.

Ahogy arról korábban a Hirmagazin.eu is beszámolt, az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága, vagyis a LIBE-bizottság delegációja szeptember 29-től október 1-jéig tartózkodott Budapesten. Ittléte alatt a delegáció találkozott Pintér Sándor belügyminiszterrel, Karácsony Gergely főpolgármesterrel és Varga Judit igazságügyi miniszterrel is.

Rajtuk kívül megbeszélést folytattak az Országgyűlés különböző pártállású tagjaival és a politikai ellenzék képviselőivel, továbbá a Legfelsőbb Bíróság, az Alkotmánybíróság, az Országos Bírósági Hivatal, az Országos Bírói Tanács és a Magyar Bírói Egyesület képviselőivel, valamint az alapvető jogok biztosával, az oktatási és tudományos szervezetek képviselőivel és számos kulturális intézmény képviselőjével is.

Vesztettek, mégis erősködnek! úgy vannak vele, hogy nincs igazuk, de hátha.., vak tyúk is talál szemet..

A bizottság pénteki budapesti sajtótájékoztatóján a küldöttség vezetője, Gwendoline Delbos-Corfield elmondta: a Magyarországgal szemben 2018-ban megfogalmazott aggályok továbbra is fennállnak.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Márciustól megváltozik a népszavazási kezdeményezés aláírásgyűjtő íve

info

Már a kéményseprőben sem bízhatsz? Így ismerheted fel az igazit

Mazsi

Nemi erőszakkal viccelődött a baloldali humorista lapja..

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------