Hirmagazin.eu
Főoldal » Győzike INGYEN odaadná 50 milliós villáját!
Bulvár

Győzike INGYEN odaadná 50 milliós villáját!

2015 04 06 235927
A Gáspár család életéről szóló reality, a Győzike Show forgott abban a sárga házban, amelyet már évek óta képtelenek eladni. A villa azóta is érintetlenül áll, mióta kiköltöztek belőle, a berendezést se vitték el, sőt az árból is sokat engedtek, még sincs komoly érdeklődő.

Négy éve hirdetjük, de még kósza érdeklődő sem nagyon volt, nemhogy komoly vevőjelölt. Az igazság az, hogy már tízmillió forintot engedtünk, így a 49,9 milliós vételár messze a piaci ár alatt van, mégsem kel el. Sokat gondolkodtunk, mi legyen a teendő, de a helyzet az, hogy a szívünkbe zártuk azt a házat, az volt a munkahelyünk, az otthonunk, ott forgattuk a Győzike Show-t, életünk egyik legboldogabb és legtevékenyebb időszakát éltük meg. Nem szívesen adnám oda gombokért.

Tudom, hogy folyamatosan romlik az állaga, nem lakik ott senki, nincs rendesen kifűtve, a szomszédok tojással dobálták a falait, van, aki odapiszkít a kapu elé… szóval rémes a helyzet – kezdte a Borsnak Győzike.

Az édesanyját gyászoló celeb már azon is elgondolkodott, hogy ingyen odaadja egykori otthonát egy szervezetnek. Természetesen merő jószándékból.

A családdal már beszélgettünk arról, hogy esetleg egy árvákat támogató egyesületnek adományozzuk, amely minimális átalakítással megfelelő életkörülményeket tudna biztosítani a gyerekeknek. Persze az sem mellékes, hogy akkor legalább az adómból leírhatnék némi pénzt.
Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Még csak most jelentették be: huszonhat éve házas a két sztár

Mazsi

Erre senki sem számított Harry herceg durván elhúzott felesége mellett

Mazsi

Csapdába csalta Curtist a Szcientológiai Egyház

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------