Főoldal » Győzike INGYEN odaadná 50 milliós villáját!
Bulvár

Győzike INGYEN odaadná 50 milliós villáját!

2015 04 06 235927
A Gáspár család életéről szóló reality, a Győzike Show forgott abban a sárga házban, amelyet már évek óta képtelenek eladni. A villa azóta is érintetlenül áll, mióta kiköltöztek belőle, a berendezést se vitték el, sőt az árból is sokat engedtek, még sincs komoly érdeklődő.

Négy éve hirdetjük, de még kósza érdeklődő sem nagyon volt, nemhogy komoly vevőjelölt. Az igazság az, hogy már tízmillió forintot engedtünk, így a 49,9 milliós vételár messze a piaci ár alatt van, mégsem kel el. Sokat gondolkodtunk, mi legyen a teendő, de a helyzet az, hogy a szívünkbe zártuk azt a házat, az volt a munkahelyünk, az otthonunk, ott forgattuk a Győzike Show-t, életünk egyik legboldogabb és legtevékenyebb időszakát éltük meg. Nem szívesen adnám oda gombokért.

Tudom, hogy folyamatosan romlik az állaga, nem lakik ott senki, nincs rendesen kifűtve, a szomszédok tojással dobálták a falait, van, aki odapiszkít a kapu elé… szóval rémes a helyzet – kezdte a Borsnak Győzike.

Az édesanyját gyászoló celeb már azon is elgondolkodott, hogy ingyen odaadja egykori otthonát egy szervezetnek. Természetesen merő jószándékból.

A családdal már beszélgettünk arról, hogy esetleg egy árvákat támogató egyesületnek adományozzuk, amely minimális átalakítással megfelelő életkörülményeket tudna biztosítani a gyerekeknek. Persze az sem mellékes, hogy akkor legalább az adómból leírhatnék némi pénzt.
Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Lebukott a nős sztárszínész és Bódi Sylvi: Összejöttek!

Mazsi

Két tragédia után újra van családjuk: rátaláltak testvéreikre Terry Black gyermekei

Mazsi

Kikerült a netre a hátvéd Garay feleségének meztelen fotója – megszólalt a focista – fotó (18+)

Mazsi