Hirmagazin.eu
Főoldal » Győri iskolai késelés: megszólalt az igazgató
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Győri iskolai késelés: megszólalt az igazgató

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki a győri késelésről: állítólag a fiú előre megmondta társainak, ha rossz jegyet kap, leszúrja a tanárnőt. Így tett.

Továbbra is hatalmas a döbbenet a győri késelés körül – ahogy arról tegnap a Blikk is beszámolt, egy középiskolás diák megkéselte matematika tanárnőjét, miután hármast adott a dolgozatára, majd a tanári székben megvárta a kiérkező rendőröket. A középkorú hölgyet eszméletlenül szállították kórházba. Azóta javult az állapota, minden bizonnyal fizikailag teljesen felépül majd, lelkileg azonban kérdés, mikorra fogja tudni feldolgozni a történteket, ha egyáltalán valaha sikerül neki.

Az Index információi szerint nem csak számára lesz nehéz feladat ez, az érintett intézménybe ma reggel három pszichológus érkezett. Az első órában ők beszélgettek a szemtanú diákokkal, azonban a jövőben minden olyan tanuló és tanár kérhet segítséget, aki úgy érzi, erre szüksége van. Az igazgató és kollégái még mindig a történtek hatása alatt vannak.

“Semmilyen rendszer nem szűrte ki, hogy a 17 éves diáknak problémái lehetnek. Példás, kitűnő tanuló volt” – mesélte a Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakközépiskola vezetője, aki szerint egy hosszadalmas folyamat lesz kitalálni, milyen módszerekkel figyeljék és szűrjék ki a diákok által iskolába vitt tárgyakat.

De nem csak a tantestületet, a diákokat is felkavarta az eset: még mindig első számú téma náluk a támadás. Többen is látták már a kést Bandinál, de csak addig, amíg áttette a táskájából a zsebébe. Visszahúzódó, kissé bulizni ritkán járó tininek ismerték társai a támadót, ugyanakkor azt is elmesélték, néha őket is meglepte a fiú viselkedése.

“Az utóbbi időben egy olyan eset volt, amikor valamivel szívattuk, és ő akkorát csapott az asztalra, hogy csak kamilláztunk” – mesélte az Indexnek egy tanuló. Osztálytársainak egyébként még óra elején leszögezte, leszúrja osztályfőnökét, ha rossz jegyet kap, erre pedig három tanítási órát várt.

“Kivitte a füzetét, hogy szeretne valamit mutatni, a tanárnő mögé állt, és hátba szúrta. Először azt hittük, hogy a tanárnő rosszul lett, mert egy kicsit félredőlt, Bandi meg csak segít neki. Aztán megláttuk a kezében a kést. A mellettem ülő srác kiugrott a padból, de addigra még egyszer megszúrta a kezén. Végül ő csavarta ki a kezéből a kést, egy másik osztálytársunk pedig kirohant a teremből segítséget hívni” – idézte fel a történteket az egyik szemtanú.

A fiú jelenleg viszont őrizetben van, a rendőrök kezdeményezik letartóztatását, de az iratokat még nem küldték meg az ügyészségnek.

(Index)

Hasonló hírek

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Bálint Béla Józsefet! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!

Géza

Köszönjük a sok megosztást, a nagy nyilvánosság hatására feladta magát a pedofil! Látszólag semmit nem bánt meg! Oszd meg!

Géza

Vadonatúj közlekedési ellenőrzési rendszert tesztel a rendőrség

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------