Image default
Külföld

Gyomorforgató: rákbetegnek hazudta magát egy nő, hogy pénzt csaljon ki a családjától – Erre költötte a 90 milliót

90 millió forintnak megfelelő összeget csalt ki egy brit nő a családjától és barátaitól. A nő agydaganatára hivatkozva kért adományokat, amiket aztán luxustermékekre, például táskákra költött.

A 36 éves Jasmin Mistry 250 ezer fontot (mintegy 90 millió forintot) “szedett ki” jóhiszemű ismerősei zsebéből. Azt állította, tumor van az agyában, és kezelésre kell neki a pénz, amit, ahogy megkapott, designer táskákra és egyéb luxuscikkekre költött. A nő képes volt négy éven át hazudni mindenkinek, és legalább harminc embert vert át, köztük saját férjét, a 40 éves Vijay Katechiát is. A férfi a tárgyaláson elmondta: felesége húzása miatt elvesztette a hitét az emberekben, és valószínűleg sosem fogja kiheverni, hogy így átverték.

A nő tökéletesen játszotta szerepét: már a mézeshetek alatt sokszor panaszkodott erős fejfájásra, majd azt állította, az orvosok rosszindulatú daganatot találtak az agyában. Közösségi oldalain logókkal és képekkel kampányolt a rákbetegek segítése mellett, és ő maga is bőven kért a segítségből, csakhogy mindeközben makkegészséges volt. Felkutatta a lehetséges tüneteket, és mindet produkálta is: kiszaladt a mosdóba hányni, azt állította, véres a széklete, másokra támaszkodott, mikor fel kellett menni a lépcsőn. Szerettei – köztük a férje, édesanyja és sógornője – végig azt hitték, meg fog halni.

Gyomorforgató rákbetegnek hazudta magát egy nő, hogy pénzt csaljon ki a családjától – Erre költötte a 90 milliót 1
Ehhez hasonló táskákra és egyéb luxuscikkekre költötte a jóhiszemű emberektől kicsalt pénzt /Illusztráció: Northfoto

A társkereső oldalakon is vadászott, egyedülállónak hazudva magát. Egy férfiről így gombolt le 66 000 fontot (majdnem 24 millió forint), majd, miután elég pénzt sajtolt ki belőle, egy másik profilról felvette a kapcsolatot áldozatával, és azt állította magáról, hogy halott. A férfi valóban szerelmes volt Mistrybe, ezért az, hogy azt hitte, meghalt, aztán megtudta, hogy mégis él, de csúnyán becsapta, hatalmas megrázkódtatás volt számára.

Mistry akkor bukott le, mikor a férje megmutatta a neje agyáról készült röntgenképet egy orvosként praktizáló barátjának, aki azonnal kiszúrta, hogy egy, az internetről lementett stockfotóról van szó. A csaló nő tegnap kezdte meg négyéves börtönbüntetését.

(Mirror)

Forrás: Blikk.hu

Illusztráció: Northfoto

Hasonló hírek

Elképesztő! Az iszlamisták már rendőrséget is alapítottak Németországban! + VIDEÓ!

Mazsi

Videó is van az isztambuli robbantóról

Edit

Felgyújtották Németországban a menedékkérők egyik szállását

Edit