Image default
Bulvár

Gyógyszereken él Galambos Lajos: őszintén vallott egészségügyi gondjairól

Szerencsésnek érzi magát, hogy most még megúszta egy figyelmeztetéssel.

Nagy kő esett le Galambos Lajos szívéről, amikor kiderült, nincs semmilyen szervi elváltozása, tehát meg fog gyógyulni. Egyből el is vállalt egy fellépést!

Mint ahogy arról a Ripost is beszámolt, az 58 éves előadóművész május 24-én lett rosszul a Budaörsi Járásbíróság mosdójában, ahonnan mentő vitte el. Alapos vizsgálatok után, másnap térhetett haza a Kútvölgyi Klinika belgyógyászatáról, de gyógyszeres kezelése miatt két kontrollvizsgálatra is vissza kellett mennie.

Ennyi kellett ahhoz, hogy ki lehessen zárni, csigolyameszesedése lehetett az eszméletvesztés hátterében.

“Majdnem kétszáz volt a vérnyomásom, amikor kórházba kerültem, és csak lassan csökkent. Megijedtem, amikor a főorvos úr kifejtette, elképzelhető, hogy ezt a rosszullétet nemcsak az okozta, hogy előtte heteken át rosszul aludtam és a zsinórban harmadik tárgyalási napra stresszesen érkeztem, de mostanra bizonyossá vált, ezek a faktorok váltották ki a problémát” – magyarázta a vesztegetéssel és több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolt trombitaművész.

Mint ismeretes, a Köztársasági Érdemrend tiszti keresztjével kitüntetett zenész 125 napot töltött előzetes letartóztatásban, és idén márciusban indult újra a büntetőpere. A tét komoly, hiszen a vádirat alapján 12 éves börtönbüntetés fenyegeti.

Gyógyszereken élek!

– vallotta be a Blikknek Lajcsi, akinek folytatják a kezelését.

“Különféle szabályozókat szedek, de erre bővebben nem akarok kitérni. A lényeg, hogy most jó a közérzetem. Az is jólesett, hogy az orvosok megdicsértek: nem híztam vissza azt a 30 kilót, amitől négy éve megszabadultam, és a speciális diétának köszönhetően nem is ingadozik a testsúlyom. Persze, abban is igazuk volt, hogy az érműtétem után tudnom kellene, hol a stresszhatár. Azt hittem, mindent kibírok, és most szerencsés vagyok, hogy megúsztam egy figyelmeztetéssel – magyarázta Galambos Lajos, aki szándéka szerint már csak a rosszulléte miatt elmaradt tárgyalásra ül majd be a bíróságra.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

Kínos lebukás a lagzin! A vőlegényt végül bilincsben vitték el

Mazsi

Már készül a TV2 utáni időszakra Várkonyi Andrea

Mazsi

Óriási botrány: Klapka végrendeletében tagadja meg fiát

Mazsi