Hirmagazin.eu
Főoldal » Gyilkossággal kezdett fenyegetőzni egy ceglédi férfi, mert elege lett abból, hogy folyton a kapuja elé parkolnak
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Gyilkossággal kezdett fenyegetőzni egy ceglédi férfi, mert elege lett abból, hogy folyton a kapuja elé parkolnak

Cegléd — Hatalmas bajban van a ceglédi férfi, aki brutális módját választotta annak, hogy elintézze, senki ne parkolhasson a háza elé.

A korábban átlagos polgárként élő B. V. Cs. ugyanis pont egy óvodával szemben lakik, és nem bírta elviselni, hogy a szülők, autójukkal mindig az ő ingatlana előtt állnak meg reggel és délután. Problémáját éveken keresztül szinte heti rendszerességgel jelezte a városi képviselőtestület egyik tagjának, a fogadóórákon is megjelent, ahol trágár szavakkal szidalmazta a képviselőt, változás azonban nem történt, a kocsik ugyanúgy a háza előtt sorakoztak.

A férfinál betelt a pohár, és újabb e-mailt küldött a képviselőnek, most azonban már nem finomkodott: több millió forint kártérítést követelt és azt ígérte: ha valaki a kapujába parkol, mindenkit elgázol.

A feldühödött férfi itt nem állt meg, üzenetet küldött a Ceglédi Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztály vezetőjének is, onnan már 10 milliót követelt fájdalomdíjként, ellenkező esetben megöli a képviselőjét. Ugyanezt elküldte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság címére is.

A követelés teljesítésére és a pénz átadására nem került sor, a szépen legyártott bizonyítékok hatására április 22-én a rendőrség B.-t előállította.

– Megítélésem szerint ez az ügy valójában nem a zsarolásról szól, hanem egy kétségbeesett ember elhibázott lépéséről. Biztos vagyok benne, hogy ügyfelem soha nem tette volna meg azt, amivel fenyegetőzött – közölte dr. Lichy József, a gyanúsított ügyvédje.

B. jelenleg letartóztatásban van, súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntettének kísérlete miatt. A Blikk úgy tudja: a férfi tettét megbánta és szeretne bocsánatot kérni. A parkolási probléma megoldását pedig abban látja, ha eladja a házát és elköltözik.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Orsazágos összesítő

Géza

Holtan találtak egy nőt egy kigyulladt újpesti házban

Géza

Kábítószerrel kereskedett

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------