Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Gyilkosság Mohácson: nagy erőkkel keresi ezt a férfit a rendőrség

Holtan találtak mohácsi otthonában egy idős nőt, akivel a gyanú szerint a fia végezhetett. Most a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság körözést adott ki a férfi ellen, felkutatásában pedig a lakosság segítségét kérik.

FRISSÍTÉS: Pécsen elfogták a mohácsi gyilkosság gyanúsítottját a rendőrök szerdán, a bűncselekmény elkövetésétől számított 15 órán belül – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Augusztus 13-án késő este érkezett meg a rendőrség ahhoz a mohácsi házhoz, ahol a 76 éves asszonyt holtan találták. A helyszínelés közben egyértelművé vált a nyomozóknak, hogy idegenkezűség okozhatta az idős hölgy halálát, elsőként pedig az asszony fiát, az 50 éves Dr. F. Pétert gyanúsították meg édesanyja meggyilkolásával, a férfinek ráadásul azóta nyoma veszett. A rendőrök jelenleg is gőzerővel keresik a férfit, mielőbbi megtalálásához pedig a lakosság segítségét is kérik.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (H-Cs: 8 – 16; P: 8 – 13) a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Órákon át tartó fuldoklás után haltak meg a „halálkamionban” a migránsok

Géza

Állatkínzás miatt jelentettek fel egy lányt, aki a kiscicák megöléséről posztolt a Facebookon

Géza

Beismerte (A cikk videót tartalmaz)

Géza