z-Gyermekek-szülők közös rajz

“Gyermekek-szülők közös rajza” – versenyre

 

Tájékoztatás

 

A „Gyermekek – szülők közös rajz” pályázatunk, érthetetlen módon, nagyon szomorú eredménnyel zárult. A fővárosi EGYMI-intézmények (23 EGYMI-intézmény) tekintetében, összesen 5 db rajz érkezett be szerkesztőségünkbe, azok is mind a Budapest, XVIII. Kerületi SOFI Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményből.

A fővárosi EGYMI-intézményekben, intézményenként átlagosan 200 gyermek tanul. A tanulók létszáma tekintetében, több mint 4000 pályázatnak kellett volna érkezni szerkesztőségünkbe, ezzel szemben 5 db (Öt darab) érkezett!

Felfoghatatlan ez a társadalmi közöny, ami a pályázatot, az akadályozott és autista gyermekeket, és velük foglalkozó intézményeket érinti. Nem tudjuk megmagyarázni ezt az érdektelenséget!

A www.hirmagazin.eu online média és az üzemeltető Admincomp Webdesign Iroda Betéti Társaság is értetlenül áll e dolgok mellett, mindazonáltal, mi fenntartjuk az ajánlatunkat, amit a következőképpen módosítunk:

Ajánlat

az értelmileg – és tanulásban akadályozott, valamint az autista gyermekekkel foglalkozó,
Budapest, XVIII. Kerületi SOFI Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény – OM azonosító: 038432, Intézményvezető: Batári Géza (intézményvezető) igazgató (aki a pályázatban eredményesen részt vett) részére:

A www.hirmagazin.eu online média és az üzemeltető Admincomp Webdesign Iroda Betéti Társaság a 2015. adóévi összes bevételét alapul véve, az adózott nyeresége 50%-át, azaz Ötven százalékát felajánlja a Budapest, XVIII. Kerületi SOFI Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény részére, az tárgyév (2015. év) alapján elkészült adóbevallását (2016. március) követően, 2016. április 1. napját követően legfeljebb 3 napon belül történő átutalással, a pályázatban eredményesen részt vett Budapest, XVIII. Kerületi SOFI Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Életjel Alapítványa részére!

A beküldött rajzokat a „Pályázatok” menüpont, „Gyermekek – szülők közös rajz” kategória, „Elkészített rajzok” alkategóriájában lehet megtekinteni, és azokra 2016. március 31. napjáig lehet szavazni. A szavazatokat a www.hirmagazin.eu online média szerkesztőségében egy kijelölt adminisztrátor megszámlálja, és a szavazatokról értesíti a rajzokat beküldő iskolát. Tekintettel arra, hogy 1 fő alsó-tagozatos gyermektől és 4 fő felső-tagozatos gyermektől érkeztek a rajzok, a díjazások a következőképpen alakulnak:

A rajzpályázatban 5 db (Öt darab) I. helyezett díjat sorsolunk ki, egyenként 15.000.- Ft – 15.000.- Ft díjjal.

Az összesen 75.000.- Ft-ot, azaz Hetvenötezer Ft-ot, 2016. április hónap, legkésőbb 4. napjáig, az Admincomp Webdesign Iroda Betéti Társaság nettó nyereségének 50%-ának átutalásával egy időben átutaljuk a Budapest, XVIII. Kerületi SOFI Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Életjel Alapítványának részére.

Korábbi ajánlatunkat továbbra is fenntartjuk, a Budapest, XVIII. Kerületi SOFI Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, és munkatársai, pedagógusai, gyógypedagógusai a www.hirmagain.eu online média erre kijelölt helyén bemutatkozhatnak, amely anyagot térítésmentesen megjelenítünk, 2016. március 31. napjáig tartó időszakban. Bemutatkozó anyagaikat a [email protected] e-mail címre, folyamatosan megküldhetik!

Gratulálunk a rajzok beküldőinek, úgy a gyermekeknek mint a szülőknek, valamint a gyógypedagógiai intézmény munkatársainak is!
Bármilyen kérésük, igényük merül fel, várjuk leveleiket, hozzászólásaikat az ismert e-mail címeken és telefonszámokon!

Budapest, 2015. május 4.

Maradok a továbbiakban is mély tisztelettel:

Bognár Géza
tulajdonos, sajtóreferens
e-mail: [email protected]

 

Hasonló hírek

Díjazott rajzművek

info

Általános ismertető

info

Rajzművek értékelése

info