Hirmagazin.eu
Főoldal » Gyerekével a a karjában robbantotta fel magát a terroristafeleség
Külföld

Gyerekével a a karjában robbantotta fel magát a terroristafeleség

Egyre vadabb megoldásokban gondolkodik az Iszlám Állam: már a nőket és a gyerekeket is feláldozzák.

Közel 8 hónapos ostrom után szinte teljes mértékben sikerült kiszorítani az Iszlám Államot Moszulból, a terroristák azonban még borzalmas meglepetéseket tartogatnak a katonáknak: feleségüket küldik a menekülő civilek közé, robbanómellényben.

Egy iraki tévétársaság rögzített egy vérfagyasztó merényletet: egy anya karjaiban pici gyerekével menekül a romok közül, mikor hirtelen hatalmas robbanás rázza meg a környéket. A nő ugyanis terroristafeleség volt, akit gyilkolni küldtek – ám csak ő és a néhány éves kisfiú vesztette életét a támadásban, viszont több civil és két iraki katona is megsebesült, mikor a nő megnyomta a táskájába rejtett detonátort.

És ez a nő nem volt egyedül: alig két hét alatt már húsznál több nő robbantotta fel magát a civilek közé vegyülve a menekülttáborokban, vagy esetleg a katonák közelében. Sok esetben a terroristafeleségek úgy próbálták elterelni magukról a gyanút, hogy gyerekeiket a karjukba vették. A hadsereg azonban most már minden menekülőt felszólít, hogy vegyék le a nikábjukat, hogy így láthassák, van-e alatta robbanómellény.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Szövetséget hozott létre Románia négy nyugati nagyvárosa

Géza

Extrém halálos betegség kórokozóját hurcolták be Olaszországba

Mazsi

Szárazföldi hadműveletet hajtottak végre Irakban amerikai katonák (Videó)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------