Image default
Életmód hírek

Gyereket szült vőlegényének egy transznemű férfi: őt is sokkolta terheshasának látványa

Ő maga sem értette, hogyan, de mégis teherbe esett egy transznemű férfi, aki egészséges kisfiúnak adott életet.

Bár már 2012 óta tesztoszteront kap, sőt, nem is menstruált évek óta, mégis teherbe esett egy transznemű férfi. A 28 éves Wyley Simpson tavaly februárban tudta meg, hogy gyermeket vár, amit a vőlegényével először nem is akartak elhinni.

Ugyan nem álltak feltétlenül készen egy csöppségre, végül úgy döntöttek, megtartják a picit, így Simpson kihordta a gyereket – férfiként. Szeptemberben pedig sürgősségi császármetszéssel világra is jött kisfiuk, Rowan.

A várandósság eléggé megviselte Simpsont. Főleg, mivel rengeteg támadást kapott: sokan bántották, noha ezt elég jól tűrte, mivel megértette, hogy valóban nem mindennapi látvány egy terhes férfi.

Ő maga is nehezen dolgozta fel „saját látványát”. Mint elmondta, 21 éves korában átesett a nemátalakító műtéteken (bár női belső szervei maradtak), így teljesen összezavarta a kifejezetten feminin, gömbölyödő hasa. A baba megszületése után viszont visszatérhetett a tesztoszteronhoz, így újra teljesen boldog lehetett bőrében.

És, hogy a szülők a közeljövőben terveznek-e kistestvér fiuk mellé? Simpson válasza határozott nem.

„A közeljövőben teljes nemátalakításon szeretnék részt venni, így egy újabb terhesség valószínűsége nem túl nagy” – mondta a büszke apuka.

(HVG)

Hasonló hírek

A kis herceg 10 tanítása szívről, szerelemről…

Mazsi

Itt a poloskainvázió!

Mazsi

A hal valóban az „agy eledele” lehet, mára is ajánljuk!

Géza