Image default
Külföld

Gyerekeket erőszakolt a 20 fős pakisztáni banda: ekkora börtönbüntetés vár rájuk

Az angliai Huddersfield városában pakisztáni férfiak kiskorúakat hálóztak be, erőszakoltak meg – összen 221 évet kell börtönben tölteniük.

Korábban már Telford városában is történt hasonló bűncselekmény, ott egy lány kiskorától kezdve körülbelül 70 pakisztáni férfi erőszakolt meg.

Most Huddersfieldben történtek hasonló borzalmak. A férfiak udvarolni kezdtek 11 és 17 év között kiskorú lányoknak, majd droghoz szoktatták őket, majd a szerek és alkohol hatása alatt közösültek velük, néha még prostitúcióra és kényszerítették őket.

A 15 lány ellen elkövetett több mint 120 vétségben találták őket bűnösnek. A banda vezetője a 35 éves Amere Singh Dhaliwal-t 54 ponton találták bűnösnek, köztük 22 szexuális erőszakkal kapcsolatos.

A bíró a tárgyaláson azt mondta a férfinak: “Ön embertelenül viselkedett a lányokkal”

Az egyik, most már nagykorú áldozat úgy nyilatkozott: “Elnyerik az ember bizalmát, és utána már csak azt veszed észre, hogy elkezdődtek a dolgok, és nem lehet kiszállni- csak megtörténnek. A szüleim háza szét lett rombolva, az autójuk összetört, engem pedig folyamatosan erőszakoltak, és vertek.”

A húsz vádlott összesen 221 év börtönbüntetést kapott. Az ügy arról is ismeretes, hogy Tommy Robinson aktivistát, azért ítélték börtönbüntetésre, mert egy korábbi tárgyalásnál, a bíróság elől közvetített, ezzel megzavarva a köznyugalmat.

 (Metro)

Forrás: Blikk.hu

Illusztráció: Northfoto

 

Hasonló hírek

Túlélők után kutatnak Tajvanon (Videó)

info

Kitört a sz.rvihar a németeknél: politikusok, művészek és újságírók adatait lopták el és tették közzé – Merkelről ilyeneket

Mazsi

Befolyásos republikánusok védték be Trumpot

Géza