Hirmagazin.eu
Főoldal » Gyerekeket erőszakolt a 20 fős pakisztáni banda: ekkora börtönbüntetés vár rájuk
Külföld

Gyerekeket erőszakolt a 20 fős pakisztáni banda: ekkora börtönbüntetés vár rájuk

Az angliai Huddersfield városában pakisztáni férfiak kiskorúakat hálóztak be, erőszakoltak meg – összen 221 évet kell börtönben tölteniük.

Korábban már Telford városában is történt hasonló bűncselekmény, ott egy lány kiskorától kezdve körülbelül 70 pakisztáni férfi erőszakolt meg.

Most Huddersfieldben történtek hasonló borzalmak. A férfiak udvarolni kezdtek 11 és 17 év között kiskorú lányoknak, majd droghoz szoktatták őket, majd a szerek és alkohol hatása alatt közösültek velük, néha még prostitúcióra és kényszerítették őket.

A 15 lány ellen elkövetett több mint 120 vétségben találták őket bűnösnek. A banda vezetője a 35 éves Amere Singh Dhaliwal-t 54 ponton találták bűnösnek, köztük 22 szexuális erőszakkal kapcsolatos.

A bíró a tárgyaláson azt mondta a férfinak: “Ön embertelenül viselkedett a lányokkal”

Az egyik, most már nagykorú áldozat úgy nyilatkozott: “Elnyerik az ember bizalmát, és utána már csak azt veszed észre, hogy elkezdődtek a dolgok, és nem lehet kiszállni- csak megtörténnek. A szüleim háza szét lett rombolva, az autójuk összetört, engem pedig folyamatosan erőszakoltak, és vertek.”

A húsz vádlott összesen 221 év börtönbüntetést kapott. Az ügy arról is ismeretes, hogy Tommy Robinson aktivistát, azért ítélték börtönbüntetésre, mert egy korábbi tárgyalásnál, a bíróság elől közvetített, ezzel megzavarva a köznyugalmat.

 (Metro)

Forrás: Blikk.hu

Illusztráció: Northfoto

 

Hasonló hírek

Egy háziasszonynak súgta meg a terrorista: 90-en fognak robbantani!

Mazsi

Szlovénia már kerít

Edit

Akkor próbálkoznak a migránsok, amikor nem látják a magyar járőröket

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------