Hirmagazin.eu
Főoldal » Gyerekek katonai kiképzéséről készült videókat is találtak a migránsok eldobott telefonjaiban
Belföldi hírek

Gyerekek katonai kiképzéséről készült videókat is találtak a migránsok eldobott telefonjaiban

forrás: hirado.hu/M1

Az M1 Híradója tovább vizsgálta azokat a telefonokat, amelyeket a bevándorlók hagytak vagy hagyhattak el az elmúlt hetekben a déli határ közelében. Több mint ezer képet és videót rejtenek a készülékek. Köztük rengeteg olyat, amelyeken fegyveres gyerekek a főszereplők.

 gyerek-fegyverrel-isis

A Röszke határában elhagyott telefonok egyikéről letöltött felvételen gyerekek kapnak katonai kiképzést. A legidősebbek alig 9-10 évesek lehetnek. A felvételen azt tanulják, hogyan sorakozzanak és meneteljenek úgy, ahogyan egy hadsereg is teszi. Mindegyiküket katonai egyenruhába öltöztették, némelyikük kezében fegyver is van.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a felvételeket látva az M1 csütörtök esti Híradójában arról beszélt, hogy bármilyen hihetetlen, a gyerekek sokkal brutálisabbak lehetnek, mint a felnőttek.

Kijelentette:

“Kiskoruk óta részt vesznek emberek kivégzésében, lefejezésében és egy ilyen ideológia hatására, ezek a gyerekek, ha túlélnek néhány évet, rendkívül brutális felnőttekké válnak, akik ezt a vonalat továbbviszik. Ezen gyerekek száma drasztikusan nő, döntően fiúkról van szó, de egyre több a lány is.” A szakértő hozzátette, ezeket a gyerekeket tulajdonképpen halálra ítélik.

Nem kell zsoldot adni nekik, nem kell törődni velük, hogy mi lesz, ha véget érnek a harcok, haza akarnak menni és pénzt kell adni nekik. Ezeket a gyerekeket ágyútöltelékként használják, ez azt jelenti, hogy a brutalitáson kívül a halálra készítik fel őket, és jelentős részük nem éli túl a csatákat – mondta el a szakértő. Nógrádi György arról is beszélt, hogy az így tönkretett és fanatizált gyerekeket szinte lehetetlen visszaszoktatni a normális életre.

2015-10-08_072416

Az Isz­lám Állam hosszú távra kí­vánja meg­ol­dani az em­ber­után­pót­lást. Saját fi­a­i­ból szer­vez gye­rek­had­se­re­get. Hát­bor­zon­gató!

A magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezet hátborzongató tervet alkalmaz, hogy szinten tartsa egyre fogyatkozó hadseregének létszámát. A Jihadi baby Boom lényege:az államot irányító felső vezetők elrendelték, hogy az összes ISIS-katona annyiszor ejtse teherbe feleségét, ahányszor csak tudja. Az intézkedés évtizedekre előre biztosítja a terrorszervezet emberi utánpótlását.

A gyerekek szinte belenőnek a katonaságba, mire kamaszodnak, edzett szívvel és lélekkel indulhatnak a legkegyetlenebb küldetésekre. A nevelés nem nagy ügy, amint a gyerek elbírja a lőfegyvert, el is kezdik a kiképzését. Hogy ez cseppet sem vicc, arról azok a képek tanúskodnak, amiket ezrével töltenek fel az internetre. Rajtuk gyerekek pózolnak gépkarabélyokkal, kézigránátokkal, késekkel és ISIS- zászlókkal. Semmi kétség, kicsi koruktól kezdve erőszakos cselekmények elkövetésére kondicionálják őket. Elhitetik velük, hogy a militáns létezési forma teljesen normális és istennek tetsző.

2015-10-08_072527

Íilyen a muszlim gyereknevelés videó:

2015-10-08_072215

2015-10-08_072615

Videó itt!

 

 

 

Hasonló hírek

Még Orbán Viktor MIniszterelnökünk kérjen bocsánatot, amiért kiplakátolta Európa sírásóit? Ugyan! Oszd meg!

Géza

A bevallási nyilatkozatot február 1-ig lehet választani

info

A Fidesz a tájékoztatja a magyar demokrácia helyzetét vizsgáló háromtagú európai néppárti bizottságot

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------