Hirmagazin.eu
Főoldal » Gyerekei nélkül, titokban ment férjhez a magyar műsorvezető
Bulvár

Gyerekei nélkül, titokban ment férjhez a magyar műsorvezető

A csi­nos mű­sor­ve­zető cso­dá­la­tos kör­nye­zet­ben, Do­mi­ni­kán mondta ki a bol­do­gító igent, egy ven­dé­gek nél­küli ro­man­ti­kus szer­tar­tá­son.

Görög Zita a nyáron vállalta fel kapcsolatát a TV2 egykori kommunikációs vezetőjével, Koltay Tamással. A románcuk pedig hamar komollyá fordult, hiszen szinte azonnal összeköltöztek,sőt december közepén a legnagyobb titokban örök hűséget fogadtak egymásnak – írta meg a hot! magazin.

A kétgyermekes anyuka korábban a Hello! magazinnak azt nyilatkozta, hogy itthon, egy eldugott kis helyen lesz az esküvőjük, ám a forgatókönyvet átírta az élet. A boldogító igent végül Dominikán, a tengerparti naplementében mondta ki kedvesének.

Előbb volt az tervbe véve, hogy kettesben elutazunk, és csak aztán találtuk ki, ha már ott vagyunk házasodjunk is össze.

“A készülődéssel járó szokásos stressz esetünkben kimaradt, hiszen a szervezést nem mi intéztük” – árulta el Zita, aki végül gyermekei nélkül ment férjhez. A romantikus ceremónián ugyanis rajtuk kívül csak a szertartás vezetője és egy fotós volt jelen.

Lotti nagyon be volt zsongva, de elfogadta, hogy ő és a testvére nem jönnek, mert ez most kettőnkről szól Tomival.

“Örülnek az egésznek” – mondta el a műsorvezető, majd hozzátette, hogy természetesen itthon, a családdal és a barátokkal is megünneplik házasságkötésüket. Ám a nagy nap lenyűgöző pillanatait semmi sem tudja majd felülmúlni.

Minden sokkal jobb volt, mint ahogyan terveztük. Az különösen romantikus volt, hogy amíg összepakolták a dolgokat, nekünk volt fél óránk sétálni a szigeten. Akkor megélhettük a pillanatot, hogy mostantól férj és feleség vagyunk. Tökéletes nap volt, igazi álomesküvő.

“Tomi sem tudta visszatartani a könnyeit” – mesélt élete egyik legszebb napjáról a friss feleség, aki szerint még anyagilag is jobban jártak a tengerparti esküvővel, mint egy itthoni hatalmas lakodalommal.

Gyerekei nélkül, titokban ment férjhez a magyar műsorvezető 1

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Madonna: Kellemes Ünnepeket ezzel! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Rémisztő diagnózis, gyógyíthatatlan betegségben szenved Demcsák Zsuzsa

Mazsi

Zoltán Erika végre megszólalt a lemondott gigabuliról

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------