Főoldal » Gyászol az Országos Mentőszolgálat
Életmód hírek

Gyászol az Országos Mentőszolgálat

Szomorú hírt jelentett be az Országos Mentőszolgálat.

Tragikus hírt közölt kedd este Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat: egy olyan bajtársuk távozott az élők sorából, akiről a közösen „lehúzott” 22 év alatt szinte minden kollégának lett egy felejthetetlen emléke, amelyet örökre megőriz majd, és aki minden alkalommal mosolyt tudott csalni a körülötte lévők arcára még a legnehezebb pillanatokban is.

A bejegyzés szerint az egykor az ország egyik legnagyobb mentőállomásán, a Bázison dolgozó – ahogy munkatársai nevezték – Bendzsi bácsi életéért közel egy órán át küzdöttek a vörösvári mentők, ám hirtelen rosszulléte után már nem tudták megmenteni az életét. Kollégái mécsesekkel emlékeztek meg egykori bajtársukról annál a padnál, ahol a szolgálat előtt és után órákat üldögélt a korábbi garázsmester.

GYÁSZOLNAK AZ ANGYALFÖLDI MENTŐK
Az ország mind a 255 mentőállomásán vannak olyan bajtársak, akik karakterét gyakran szeretettel idézi a közösség és azonnal egymásra licitálva, nevetéstől könnyes szemmel mesélnek kedvesebbnél kedvesebb történeteket róluk. Ilyen bajtársat veszített el ma az ország egyik legnagyobb mentőállomása, a Bázis. Kallos Benjamint a 22 év odaadó szolgálat alatt tanúsított jólelkűség, segítőkészség és rendkívüli higgadtság tette méltóvá arra, hogy már életében legendává váljon. Rokonaitól távol, egyedül élt és bár gyakran tréfálkozott a szolgálat nehézségein, pár hónappal ezelőtti nyugdíjba vonulásáig kimagaslóan végezte feladatát. Bendzsinek olyannyira a mentőszolgálat jelentette a családot, hogy még azok a vörösvári mentők is jól ismerték, akiket egy hirtelen rosszullét miatt riasztott hozzá segítségül ma este a mentésirányítás. Az egység közel egy órás harc után volt kénytelen feladni a “családtagért”’ vívott küzdelmet és értesíteni a közösséget a szomorú vesztességről. A megrendült életmentők ezekben a percekben is mécsesekkel gyülekeznek a hatalmas garázsban a padnál,ahol szolgálat előtt és után is órákig üldögélt a kiváló garázsmester. Isten veled Bendzsi bácsi!
A példás mentődolgozót az Országos Mentőszolgálat saját halottjának tekinti.

„Az ország mind a 255 mentőállomásán vannak olyan bajtársak, akik karakterét gyakran szeretettel idézi a közösség és azonnal egymásra licitálva, nevetéstől könnyes szemmel mesélnek kedvesebbnél kedvesebb történeteket róluk. Ilyen bajtársat veszített el ma az ország egyik legnagyobb mentőállomása, a Bázis. Kallos Benjamint a 22 év odaadó szolgálat alatt tanúsított jólelkűség, segítőkészség és rendkívüli higgadtság tett méltóvá arra, hogy már életében legendává váljon. Rokonaitól távol, egyedül élt és bár gyakran tréfálkozott a szolgálat nehézségein, pár hónappal ezelőtti nyugdíjba vonulásáig kimagaslóan végezte feladatát. Bendzsinek olyannyira a mentőszolgálat jelentette a családot, hogy még azok a vörösvári mentők is jól ismerték, akiket egy hirtelen rosszullét miatt riasztott hozzá segítségül ma este a mentésirányítás.

Az egység közel egy órás harc után volt kénytelen feladni a ‘családtagért’’ vívott küzdelmet és értesíteni a közösséget a szomorú vesztességről. A megrendült életmentők ezekben a percekben is mécsesekkel gyülekeznek a hatalmas garázsban a padnál,ahol szolgálat előtt és után is órákig üldögélt a kiváló garázsmester. Isten veled Bendzsi bácsi!

A példás mentődolgozót az Országos Mentőszolgálat saját halottjának tekinti” – olvasható a bejegyzésben.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Az utolsó szög a koporsóba? Videóüzenetben tiltakoznak a kormány törvénytervezete ellen a színházi élet nagyjai: az utcára hívják az embereket

Géza

Már Orbán Viktor is karácsonyi lázban ég – Ezzel a fotóval üzent advent negyedik vasárnapján Magyarország miniszterelnöke

Géza

Azzal búcsúzunk mára, hogy Isten éltesse a 100. éves nénit! Hirmagazin.eu

Géza