Hirmagazin.eu
Főoldal » Gyász: Thürmer Gyula megindító szavakkal búcsúzik a fiától
Életmód hírek

Gyász: Thürmer Gyula megindító szavakkal búcsúzik a fiától

A politikus újságíró fia 44 évesen hunyt el. (Nyugodjék Békében! Hirmagazin.eu)

A politikus fia 44 éves korában hunyt el / Fotó: Northfoto

„Bocsássanak meg, hogy e héten nem világrengető eseményekről írok. De most, ebben a pillanatban számomra nincs és nem is lehet fontosabb” – idézi a PestiSrácok.hu Thürmer Gyula fiához írt búcsúlevelét, amelyet a Munkáspárt.hu-n hozott nyilvánosságra.

„Vasárnap örökre elment egy újságíró, Máté T. Gyula. Fiatalon, alig 44 évesen. A világnak egy újságíró volt. Nekem a fiam volt” – írja a Munkáspárt elnöke, aki szavai szerint „akadozva, fájdalommal, könnyekkel” írja ki magából a gyászát.

Máté T. Gyula a Magyar Hírlap munkatársa is volt / Fotó: Magyar Hírlap – Hegedüs Róbert

Fiát harcostársának nevezi, akinek köszönhetően milliószor elmondhatta magáról, hogy boldog apa. „Más szülők csalódnak felnövő gyermekeikben. Én ügyünk, küldetésünk folytatását láttam benne. Kívánhat egy apa többet ennél?” – teszi fel a kérdést.

Máté T. Gyula a PestiSrácok.hu és a Magyar Hírlap munkatársa is volt. Erről így fogalmaz az édesapja: „A jobboldali sajtóban írt. Tudott a jobboldalnak írni, anélkül, hogy feladta volna baloldali hitét. Hazafi volt, nemzeti elkötelezettsége nem kormányoknak szólt, hanem az embereknek, a népnek. Az emberek hittek neki, mert érezték: őszinte, nem szerepet játszik, nem bértollnok, nem a fizetéséért dolgozik meg, hanem meggyőződésből ír. Azok közé tartozott, aki a mai, becstelen világban is tudtak becsülettel élni.”

Thürmer Gyula a fiát veszítette el / Fotó: MTI – Mohai Balázs

„Most kék szemével a képernyőről mosolyog rám: megoldjuk, apa, ne sírj, ne csüggedj, folytasd!” – zárja írását Thürmer Gyula.

Haláláig írt

Máté T. Gyula 1974-ben született Moszkvában. A Fazekas Mihály Gimnáziumban érettségizett le, majd előbb Újvidéken, később Budapesten járt egyetemre. Máté T. Gyula többek között a Magyar Hírlap külpolitikai rovatvezetője volt, illetve haláláig írt a Mandinernek és a Pesti Sárcok.hu-nak is.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Zacher Gábor: Nincs sok értelme a kijárási tilalomnak, az ingyenes parkolás maga a halál

Géza

Elpanaszolta nagyanyjának, hogy a férje megcsalta – A mama válaszát egy életre megjegyezte!

Mazsi

Csodálkozva nézi a csöppség az esőt. Apukája pár másodperc után mosolyfakasztó dolgot tesz! – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!