Hirmagazin.eu
Főoldal » Gyász és harag Libanonban (Videó)
Külföld

Gyász és harag Libanonban (Videó)

Járókelők és kíváncsiskodók között dolgoznak a rendőrök a csütörtöki bejrúti terrortámadás helyszínén.

gyász libanonban

A libanoni fővárosban két öngyilkos merénylő robbantott egy zsúfolt utcában. A halottak száma péntekre negyvennégyre emelkedett, több százan megsebesültek. A támadást az Iszlám Állam nevű terrorszervezet vállalta magára.

– Ezek lelkiismeret nélküli emberek. Remélem, velük még rosszabb dolgok történnek, mint velünk. Remélem, isten földrengéssel sújtja őket, amely megrázza Amerikát és Szaúd-Arábiát is – mondta egy áldozat rokona.

A merényletet Bejrút síiták lakta városrészében követték el az Iszlám Állam nevű szunnita szervezet terroristái. A síita Hezbollah a szíriai elnök oldalán harcol a terroristák ellen.

– Ami ma történt, csak megerősít minket abban, hogy jó úton járunk. Folytatni fogjuk a terrorizmus elleni harcunkat. Ez nem egy csata, ez egy hosszú háború, a libanoni nép és a terroristák között – mondta a szélsőséges síita Hezbollah egyik vezetője.

Libanonban pénteken nemzeti gyásznapot rendeltek el a bejrúti öngyilkos merényletek után. Tammam Szalam miniszterelnök válságtanácsot hívott össze a biztonsági kabinet és katonai vezetők részvételével.

 

Forrás: euronews

Hasonló hírek

Sokkot kaptak a repülőgép utasai, amikor kinéztek az ablakon!

Mazsi

Dallas ismét teljes készültségben

Edit

Figyelem! már női terrorszervezet is van Németországban!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------