Főoldal > Hírek > Főhírek > Belföldi hírek > Gyarmati: bármikor lecsaphatnak a terroristák
Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő
Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő

Gyarmati: bármikor lecsaphatnak a terroristák

Hirdetés

forrás: M1

Fel kell készülni arra is hogyha történik valami, akkor nemcsak 2 hétig kell fokozott készültséget fenntartani, hanem folyamatosan – mondta a szakértő az M1-en.

 

Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő

Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő

Legalább huszonegy halálos áldozata van a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren és a városközpontban történt robbantásoknak. A támadásoknak két magyar sérültje is van.

A brüsszeli robbantások rávilágítanak arra, hogy állandó veszélyeztetettség van és ezt el kell fogadni, erre fel kell készülni– ezt mondta Gyarmati István, biztonságpolitikai szakértő az M1-nek nyilatkozva.
A szakértő szerint azt a hozzáállást kell átvenni, hogy bárhol, bármikor lecsaphatnak a terroristák. Arra is fel kell készülni, hogyha történik valami, akkor nemcsak 2 hétig kell fokozott készültséget fenntartani, hanem folyamatosan.

A szakértő szerint a Csalagút is veszélyeztetett, így valószínűleg megerősítették az alagút védelmét is, sőt ilyenkor minden szóba jöhető veszélyeztetett pontot megerősítenek, különösen azokat a helyeket, ahol nagy visszhangja, sok halottja lehet egy támadásnak

(Ha felvilágosításra van szüksége, hívja a Brüsszeli Konzuli Hivatalt a +32-23-48-18-11-es telefonszámon.)

 

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: