Hirmagazin.eu
Főoldal » Gulyás Gergely: 5-6 napon belül elérjük a 3 millió oltást, újabb lazítás jön..
Belföldi hírek

Gulyás Gergely: 5-6 napon belül elérjük a 3 millió oltást, újabb lazítás jön..

A járványcsúcs körül belekezdett az élet újraindításába a kormány szerdán, átalakult a kijárási tilalom és a boltzár, újraindultak a szolgáltatások. A héten azonban kormányülés volt, ezen további döntések születtek, ezekről számol be Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

2021.04.08. 10:58

AstraZeneca

Gulyás Gergely: a vakcina megbízható és védettséget biztosít, az Egyesült Királyságban 18 millió embert oltottak be, az általa kiváltott védettség jelentős, a konfliktus gyógyszergyárak közötti, az e miatti híreknek nem szabad felülni. Magyarországon csak olyan vakcinát adunk be, amely megbízható, megvizsgált és hatásos.

2021.04.08. 10:57

Néhány szó az idősekhez is

Gulyás Gergely: aki még nem regisztrált, tegye meg, de a fiataloknak is van már értelme regisztrálni, a hónap végére 4 millió fölött lehet a beadott első oltások száma.

2021.04.08. 10:55

Bértámogatás

Gulyás Gergely: a nyitásig jár, minimum április végéig.

2021.04.08. 10:55

Következő nyitás

Gulyás Gergely: 5-6 napon belül elérjük a 3 millió beoltottat, akkor lesznek új nyitási bejelentések.

2021.04.08. 10:54

A pedagógusok oltása is zajlik

Gulyás Gergely: a védettség az első oltás beadása után részben keletkezik. 80 százalékos. Arra kérjük a tanárokat, legyenek tekintettel a szülőkre, április 19-re állhasson vissza az oktatás rendje! Az online oktatás is működőképes, a vártnál jobban sikerült működtetni, de az oktatás-nevelés hatékonyságát semmi nem tudja úgy segíteni, mint a személyes jelenlét.

2021.04.08. 10:49

Értékelte az oltási programot a kormány

Gulyás Gergely: 2 638 000-nél is több első oltással rendelkező van. A kormány hetekkel ezelőtt döntött arról, hogy a nyitás az oltottszámtól függ. Az egyetlen valódi, érdemi fegyver ugyanis a vakcina. Az új szabályokkal sikerült a tömeget mérsékelni, a négyzetméterszabállyal és a hosszabb nyitvatartással. Kevesebb mint egy hónap alatt 2,5-szeresére növeltük az oltottak számát, a hónap végére 4 millió fölé szeretnénk emelni. Köszönet György Istvánnak, köszönet az oltó orvosoknak, köszönet a kormányhivataloknak. A regisztráltak számát tekintve 3,95 millió körül jártunk reggel. Ehhez ha még 200 ezer regisztrálatlan egészségügyist hozzáadunk, akkor ki lehet jelenteni, hogy több mint 50 százalék az, aki be van oltva vagy oltásra jelentkezett. Továbbá is kérjük, mindenki regisztráljon oltásra.

2021.04.08. 10:30

Kezdünk!

10.30-ra e csütörtökre is meghirdette a kormány a Kormányinfót, amelyet ezúttal is Gulyás Gergely kancelláriaminiszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tart. E tájékoztatón jelentik be a hétközi kormányülés friss döntéseit, ami azért jelentős, mert az élet újraindításával kapcsolatos döntést követően volt csak a kormányülés. A részletek azonnali megismeréséért tartson velünk – percről percre!

infostart

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ugyanott tartunk, mint 2015-ben, Európa déli, délkeleti határai védtelenek

Géza

Molnár Zsoltot megzsarolták: „Nem drogoztam soha, nem vettem részt szexpartikon”

Mazsi

Nem lesznek vonatok a Déli és Kelenföld között a hétvégén

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!