Hirmagazin.eu
Főoldal » Gregor Berni milliókat akasztott Fábrytól!
Bulvár

Gregor Berni milliókat akasztott Fábrytól!

A szí­nésznő nehéz éve­ken van túl, de végre le­zá­rult régi per­so­ro­zata nem­ré­gi­ben, amely­ben Fábry Sán­dor és szá­mos saj­tó­or­gá­num vesz­tett el­lene.

Gregor Bernadett kálváriája 2011-ben kezdődött, amikor a színésznő még Magyar Attila párja volt. Fábry műsorának felvételén a Bagi-Nacsa páros figurázta ki őket. A show-man pedig szeretőként szállt be az ízléstelen jelenetbe, melyben a színésznőt dominaként jelenítették meg.

Berni természetesen perelt, és öt és fél év után a bíróság ki is mondta az ítéletet. Fábry Sándort és az RTL Klubot együttesen 2 millió forint fájdalomdíj megfizetésére kötelezték, melyre rá kell dobnia az eltelt évek után járó kamatokat.  Ezen felül levélben kell bocsánatot kérnie, melyet Berni teljes terjedelmében megjelentethet.

Gregor Berni milliókat akasztott Fábrytól!
Éveken át megalázottnak érezte magát

A színésznő emellett számos sajtópert is indított, mivel újságcikkek garmadája foglalkozott folyamatosan azzal, hogy éppen állapotos-e, vagy sem. Ezek a perek is mind sikerrel zárultak, és még egyszer ennyit hoztak a színésznő konyhájára. Minderről az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsor felvételén beszélt.

Gregor Berni milliókat akasztott Fábrytól! 1
Minden pert megnyert

“Megszenvedtem ezeket az éveket. Nyugtatóval jártam tárgyalásokra, és lesütött szemmel közlekedtem, mert rettenetesen szégyelltem magam a rólam keringő hírek miatt.

Megalázott voltam, és ez egészen addig eltartott, amíg a bíróság nem mondta ki minden esetben, hogy igazam van.

Ezt persze nem nagyon akarták megírni, de nekem mégis erőt adott. Már újra emelt fővel járhatok az emberek között” – mesélt gyötrelmeiről Hajdú Péternek az ATV stúdiójában Gregor Bernadett, aki számos érdekes és sosem hallott történetet osztott meg a műsorvetővel, melyeket vasárnap este 21 órától tűz műsorára a csatorna.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Rajongóival szexelt, nemi beteg-gondozóban kötött ki Ganxsta Zolee

Mazsi

Lekapták: így mondott köszönetet Shane Tusup a magyar fotósoknak

Mazsi

Rubint Réka rosszul lett, mentősökre volt szükség

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------