Hirmagazin.eu
Főoldal » Gregor Bernadett vallomása: “A szavai és a gondolatai mindig itt vannak velem”
Bulvár

Gregor Bernadett vallomása: “A szavai és a gondolatai mindig itt vannak velem”

Budapest – Gregor Bernadett még 2006-ban veszítette el édesapját, a népszerű operaénekest, Gregor Jószefet, aki azóta is rettenetesen hiányzik neki. Rendkívül jó kapcsolatban voltak, Bernadett szerint az apja volt élete egyk legmeghatározóbb személye.

Apukája elvesztése után Bernadett sokáig kereste a spirituális és vallásos kapaszkodókat, míg végül megtanult a veszteséggel együtt élni. Mint mondta évekig sírógörcsök gyötörték különösen az évfordulókon, éppen ezért az idei augusztus nyolcadika is roppant nehéz lesz a számára, ugyanis édesapja holnap ünnepelné 79. születésnapját.

„A szavai és a gondolatai azonban mindig itt vannak velem: erőteljes igazságérzete volt, kimondta, amit gondolt. Apu egy igazi, jó humorú, jó kedélyű ember volt, a szó pozitív értelmében habzsolta az életet. Az az intelligencia és erő, amit sugárzott, lenyűgöző volt számomra, minden gyermeknek ilyen apára lenne szüksége. Ezért volt fura nekem, hogy rákban halt meg. Egy ilyen nyitott, sikeres és boldog embernél szinte elképzelhetetlen, hogy ilyen ronda betegség vigye el”kezdte a Borsnak visszaemlékezését Gregor Bernadett.

Az egykori Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes születésnapjának alkalmából emlékkoncertet szerveznek, ahol többek között Bernadettel való közös duettjük is felcsendül majd. A “Valaki” című nótát Berni mind a mai napig elénekli fellépései alkalmával, természetesen édesapja hangfelvételeivel kiegészítve.

„Nyilván nekem ő a férfiminta, ezt a férfienergiát kerestem akár a házasságaimban vagy a baráti kapcsolataimban. Ami engem mindig is vonzott az ilyen habitusú férfiakban, az a tehetség, csináljon bárki bármit, abban legyen maximálisan” – árulta el a színésznő.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Fuszek Gábor

Hasonló hírek

Cseh László feleségül vette szerelmét – fotók

Edit

Czifra Noémi: nem éltem meg katasztrófaként a bíró döntését!

info

Rémisztő titokra derült fény Hujber Feri és felesége házasságáról

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------