Hirmagazin.eu
Főoldal » Grazban már iszlamista propaganda folyik a mecsetekben?
Külföld

Grazban már iszlamista propaganda folyik a mecsetekben?

Egy frissen lebukott iszlamista ügye után derült ki, hogy mi folyik az osztrák mecsetekben: a hetekben fogtak el egy migránst Stájerország fővárosában, aki állítólag merényletet tervezett Graz karácsonyi vására ellen – írja a 888.hu.

Az ügyet követő nyomozásból kiderült, hogy nagyjából a grazi mecsetek felében a radikális iszlám népszerűsítése zajlik. A Kronen Zeitung idéz egy tanulmányt, mely szerint a nagyjából 20 (nem lehet tudni a pontos számukat) grazi mecset közül tizenegyben a radikális iszlámmal összefüggő tevékenységet folytatnak – olvasható a 888.hu-n.

Iszlamista szélsőségesek fővárosává vált az ausztriai Graz

Bizonyítékok is vannak arra, hogy több olyan migráns is megfordult a grazi mecsetekben, aki az Iszlám Állam oldalán harcolt, vagy harcol ma is, tehát valódi terroristákról van szó. A korábbi években tartottak már több nagyobb razziát is a városban a hatóságok, ekkor is fény derült arra, hogy terroristákat nevelnek a mecsetekben. Volt olyan ugyan, hogy be is zárattak egy-egy imahelyet, de ez nem oldotta meg a problémát.

A mecsetekben főleg balkáni és afgán migránsokat próbálnak radikalizálni, több esetben is sikerrel. A legutóbbi letartóztatás ugyan megelőzött egy tragédiát, de nem oldotta meg a problémákat.

Forrás: hirado.hu, 888.hu

Kép: pestisracok.hu

Hasonló hírek

Templomba kezdtek lövöldözni, rengeteg a halott

Mazsi

Diplomáciai mestermű a Brexit-megállapodás Merkel szerint

Géza

Németországban már igazoltatni sem lehet a migránsokat?

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------