Hirmagazin.eu
Életmód hírek

Gratulálunk! Mindketten hordják az egymástól kapott gyűrűt! – képek

A boldog pár esküvőre készül..

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőre készülnek, mindketten viselik eljegyzési gyűrűjüket /Fotó: BlikkVárkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőre készülnek, mindketten viselik eljegyzési gyűrűjüket /Fotó: Blikk

Mészáros Lőrinc le sem tagadhatná, hogy rátalált a szerelem: miután nyilvánosságra került kapcsolata Várkonyi Andrea műsorvezetővel, az ország leggazdagabb embere valósággal megfiatalodott, elképesztő átalakuláson esett át, előnyére. Az Indexnek adott interjújában beszélt is közös életükről, azt mondta:

…Andival nagyon boldogok vagyunk. Egyikünknek sem volt kérdés, hogy össze szeretnénk kötni az életünket.

És hogy az összekötést komolyan gondolják, arról már korábban is írtunk, sőt, közös otthonuk is elkészült, de kiszúrtuk, hogy a tegnapi interjún mészáros Lőrinc bal gyűrűsujján olyan karikagyűrű csillogott, melynek korábban nyoma sem volt, íme:

Jól láthatóan karikagyűrűt visel Mészáros Lőrinc a bal gyűrűsujján, Várkonyi Andreától kaphatta /Fotó: Index.huJól láthatóan karikagyűrűt visel Mészáros Lőrinc a bal gyűrűsujján, Várkonyi Andreától kaphatta /Fotó: Index.hu

 

Mészáros Lőrinc nem régóta viseli a karikagyűrűt, tavaly szeptemberben például még nyoma sem volt ilyen ékszernek a kezén:

Ezen a képen Kósa Lajos Fidesz-alelnök (balról), Szijjártó Péter külügyminiszter és Mészáros Lőrinc látható 2020. szeptember 18-án: az üzletember kezén láthatóan nyoma sincs az ékszernek /Fotó: MTI - Czeglédi Zsolt Ezen a képen Kósa Lajos Fidesz-alelnök (balról), Szijjártó Péter külügyminiszter és Mészáros Lőrinc látható 2020. szeptember 18-án: az üzletember kezén láthatóan nyoma sincs az ékszernek /Fotó: MTI – Czeglédi Zsolt

A szokás szerint – melyet persze nem minden házasodó tart – a karikagyűrű eljegyzéskor a bal kézre kerül, ott is marad jegyben járás idején, ezt követően az esküvőkor húzzák a jobb kéz gyűrűsujjára – ez is erősíti azt, hogy eljegyzési gyűrű ez, mivel Mészáros Lőrinc bal kezén látható az ékszer. A jelenkori magyar hagyomány szerint ugyanakkor a menyasszony köves eljegyzési gyűrűt kap, a karikát csak az esküvőkor húzzák az ujjára. Mint emlékezetes, Várkonyi Andrea új kapcsolatára is éppen eljegyzési gyűrűje irányította rá a figyelmet:

Várkonyi Andrea ezt a Mszáros Lőrinctől kapott ékszert viselte a TV2 műsorában/ Fotó: TV2Várkonyi Andrea ezt a Mszáros Lőrinctől kapott ékszert viselte a TV2 műsorában/ Fotó: TV2

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Rendőröket és lakatost is vittek a helyszínre: Pécsi Ildikó unokája nem is volt a házban a kilakoltatásnál – videó

Géza

Ezt soha ne tedd a pároddal, rosszabb mint a megcsalás!

Mazsi

Megszólalnak a férfiak: Ezért boldogtalanok a kapcsolatukban

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------