Főoldal » Görög Zita kislánya igazi vagány csajszi
Bulvár

Görög Zita kislánya igazi vagány csajszi

Nagyon vagány gyerek Görög Zita kislánya! Lotti igazi örökmozgó, de a csinos műsorvezető jól bírja a tempót, amit gyermeke diktál. Zita egy csajos délutánt töltött együtt lányával, és elárulta, az ünnepek alatt egy picit ők is lelassítanak majd…

Görög Zita kislánya igazi vagány csajszi

Valódi pörgős család Görög Zitáéké. A műsorvezető gyermekei, Lotti és Milán az iskola keretein belül különórákra is járnak, de hétvégén is az aktív pihenésé a főszerep, általában az egész család közös programokon vesz részt.

Görög Zita kislánya igazi vagány csajszi

„Lotti nem tipikusan „lányos” lány, ritkán szokott babázni, inkább az állatok, a kézműveskedés és a műszaki dolgok iránt érdeklődik. A tabletet és az okostelefont például nagyon ügyesen kezeli, az applikációkat készségszinten használja, persze komoly időkorláttal játszhat csak az ilyen kütyükkel. Régebben többet nézegette a szép ruháimat és a bizsukat, és mindent le is stoppolt, hogy ha nekem már nem kell, majd az övé lesz” – mesélte nevetve örökmozgó kislányáról Zita. – „Lehetne több ilyen délutánunk is, mint a mai, hogy kettesben töltjük az időt. Általában az egész családdal közösen csinálunk programokat: nagyon szeretünk együtt sportolni, bringázni, görkorizni, gokartozni. Rendszeresen lovagolunk is, bár oda csak Lottival megyünk. A lányom ezen kívül jár jazzbalettre és kerámiázik, nagyon szeretünk együtt kézműveskedni. Lotti tipikusan az a gyerek, aki egy farmon érezné magát a legjobban, mert imádja az állatokat” – tette hozzá a műsorvezető, aki gyermekeivel már teljes gőzzel készül az ünnepekre.

„Nagyon várjuk a karácsonyt, ilyenkor végre nem rohanunk, hanem a pihenésé a főszerep. Persze ezekben a napokban sem otthon ülünk, végiglátogatjuk a sok vidéki rokont és a Zala megyében élő barátainkat. A srácok kb. másfél órát bírnak ki a kocsiban játékkal és beszélgetéssel, miután megunták a kérdezz-feleleket, bekapcsoljuk nekik a MyTV-t. Közben persze végig közvetítik, hogy mi megy a mesében, így én sem maradok le a poénokról. Lotti nagyon szereti a SpongyaBobot, mindig hatalmasakat nevetnek rajta a tesójával, a másik nagy kedvencünk pedig a Dóra, a felfedező című sorozat, amiből rengeteget tanulnak” – tette hozzá Görög Zita.

Forrás: Napidoktor.hu

Hasonló hírek

Zimány Linda újrakezdené Kedves Ferenccel

Mazsi

Nem elírás! 2922.- forintért tiéd lehet Kabát Péter luxuskocsija

Géza

A világbajnok síző rajtján nevet az internet! + Videó!

info