Image default
Bulvár

Görög Zita is bejelentette: Őt is zaklatta Havas Henrik

Egy taxiban fogdosta és zaklatta Görög Zitát Havas Henrik – írta a Ripost. A napilap honlapján egy videót is bemutatott az esetről. Mint az köztudott, a médiaszemélyiséget a napokban felfüggesztette az ATV, és vizsgálatot indított ellene.

Egy 2014-es felvétel bizonyítja, hogy egy televíziós műsor forgatásán Havas Hen­rik vál­lal­ha­tat­la­nul vi­sel­ke­dett, amikor egy autóban hozzáért Görög Zita kezéhez és combjához.

Az esetről készült videón az látható és hallható, hogy Görög Zita kikéri magának, hogy illetlenül ért a testéhez Vona Gábor könyvírója.

Elhangzik a három évvel ezelőtti felvételen, hogy Havas szereti a szép nőket, és ezt nem is rejti véka alá – az utóbbi napok botrányai tükrében ez az állítás teljes igaznak bizonyult.

Mint az köztudott, több nő is szexuális zaklatással vádolja a tévés műsorvezetőt, aki legújabban azzal tűnt fel, hogy könyvet írt Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről.

Kapcsolódó cikk:

Megvan, ki váltja Havas Henriket az ATV-n

Fotó: Fuszek Gábor

Az év végéig Fiala János veszi át Havastól az ATV-n futó szombati műsorát.

Fiala János / Fotó: RAS-archívum

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az ATV hétfőn vizsgálatot indított Havas Henrik ellen, Baukó Éva és Molnár Anikó is zaklatással vádolta meg a tévést . A televízió a műsorvezetőt felfüggesztette a vizsgálat lezárultáig, így már kedden eltűnik a képernyőről.

Zoom.hu megtudta, hogy ez idő alatt Fiala János helyettesíti Havast két adásban. A Havas a pályán című műsort következő két adását Civil a pályán néven, Fiala vezetésével készítik el.

A portál információja szerint a Havas a pályán múlt szombati ismétlését sem adják le a szokott időben, szerdán.

Forrás: hirado.hu, blikk.hu, ripost.hu

Képek: RCNews

Hasonló hírek

Saját magát is sikerült alulmúlnia: felül semmiben vett pizzát a popénekesnő

info

Ittasan vezetett Demcsák Zsuzsa

Edit

Ismerd meg a különös bőrbetegségben szenvedő lány történetét!

Mazsi